Yardım Laptop Açıldığı Anda Yaniyor!

Yigitgus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar eski pc imi sunum için hdmi dan görüntü aktarmak için kullanicaktim fakat pc açıldığı an cpu 55 i görüyor her hangi bir işlem yapıcağım zaman anında cpu 99 100 ü görüyor! Elimi fana koyduğum an adeta elim yanıyor abartısız bunu nasıl çözebilirim

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Benimde edki laptop öyleydi içini temizle fanını değiştir soğutıcı kullan fln

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Para harcamadan şimdilik idare edebilecek bir yöntem söyliyeceğim :
Elektrikli süpürgeyi fan çıkışına yaslıyarak içindeki tozları alabilir .
Para harcamak isterseniz :
Termal macun değişimi ve fan temizliği yaptırabilirsiniz

irsuya

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
3,253
Merhabalar eski pc imi sunum için hdmi dan görüntü aktarmak için kullanicaktim fakat pc açıldığı an cpu 55 i görüyor her hangi bir işlem yapıcağım zaman anında cpu 99 100 ü görüyor! Elimi fana koyduğum an adeta elim yanıyor abartısız bunu nasıl çözebilirim
Çok yüksek değer zaten kış ayındayız bu durum anormal donanımsal bir sorun büyük ihtimalle forumdan çözülecek bi sorunda değil gibi gözüküyo en iyisi bilgisayarcıya gidin durumu anlatın.

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Uzun süredir kullanmadıysan içerisindeki macun kurumuştur. Bu durumda o sıcaklıklara ulaşması normal. Macun yenileyip, fan temizliği yaparsanız sorun çözülür yüksek ihtimalle.

Yigitgus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Benimde edki laptop öyleydi içini temizle fanını değiştir soğutıcı kullan fln
Uzun süredir kullanmadıysan içerisindeki macun kurumuştur. Bu durumda o sıcaklıklara ulaşması normal. Macun yenileyip, fan temizliği yaparsanız sorun çözülür yüksek ihtimalle.
Dedikleriniz üzerine pc yi açıp fanini bir güzel demizledim bir ton toz cikti işlemciyi de ve bir baktim ki işlemcide eksiden sürülmüş termal macun kurumuş aynı şekilde fanı da termal macun tertemiz oldu pc yi açtım buna rağmen durum hayla aynı termal macun sürmesem bile bir dosya açtığım an cpu hayla 99 ama şuan fan takır takır çalısıyor bu 99 olması çok anormal

Aakons

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
108
Dedikleriniz üzerine pc yi açıp fanini bir güzel demizledim bir ton toz cikti işlemciyi de ve bir baktim ki işlemcide eksiden sürülmüş termal macun kurumuş aynı şekilde fanı da termal macun tertemiz oldu pc yi açtım buna rağmen durum hayla aynı termal macun sürmesem bile bir dosya açtığım an cpu hayla 99 ama şuan fan takır takır çalısıyor bu 99 olması çok anormal
YOUR COMPUTER IS DEAD, MAN.

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Virüs taraması yaptırınız

Emnn

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,940
Pc yeni formatları şimdi termal macun satin aldim 10 tl lik fan ve işlemciye süreceğim
kaliteli bir şey alsaydınız ısı alışverişinin iyi olabilmesi için
birde termal macunu temizleyip yeni termal macun sürmeden mi "hala 99" dediniz ?

Yigitgus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Termal macun sürdüm hiç bir şey değişmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kaliteli bir şey alsaydınız ısı alışverişinin iyi olabilmesi için
birde termal macunu temizleyip yeni termal macun sürmeden mi "hala 99" dediniz ?
Evet sürdüm ve ayni
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc ye format attacağım attildiği halde

Son düzenleme: