Laptobu hdmi kablo ile monitöre bağlarsam?

mhmmdsys47

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Ekran çözünürlüğü laptobun çözünürlüğüne göremi olur,yoksa monitörün çözünürlüğüne göre mi?

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Ekran çözünürlüğü laptobun çözünürlüğüne göremi olur,yoksa monitörün çözünürlüğüne göre mi?
O sizin yansıtmanıza bağlı. Sadece 2. Ekran yaparsanız monitörünüzün çözünürlüğu ne ise ona ayarlanır. Ben kendimde denedim merak etmeyin. :)

mhmmdsys47

Asistan
Reaksiyon puanı
32
O sizin yansıtmanıza bağlı. Sadece 2. Ekran yaparsanız monitörünüzün çözünürlüğu ne ise ona ayarlanır. Ben kendimde denedim merak etmeyin. :)
Sadece 2. Ekran yapmayı düşünüyorum,öyle yaparsam laptobun ekranının açık kalmasına gerek yok değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kapağını kapatmayı kast ediyorum.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
Sadece 2. Ekran yapmayı düşünüyorum,öyle yaparsam laptobun ekranının açık kalmasına gerek yok değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani kapağını kapatmayı kast ediyorum.
Sinyal vermeyi kesiyor notebook monitörüne. Kapamanıza gerek yok kalmıyor. :)

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Güç seçeneklerinde kapağı kapattığında seçeneğinden ayarlayabilirsin laptop kapatma olayını.

Adsız.png

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
Elinde Laptop ve Monitör varsa ikisini de kullanıp çift monitör yapabilirsin,tadından yenmiyor ? veya Güç Seçeneklerinden kapak kapatılınca yapılacak durumu seçip laptop'u kasa olarak kullanabilirsin,çözünürlük açısından hiçbir sıkıntı çıkmaz.

mhmmdsys47

Asistan
Reaksiyon puanı
32
Elinde Laptop ve Monitör varsa ikisini de kullanıp çift monitör yapabilirsin,tadından yenmiyor ? veya Güç Seçeneklerinden kapak kapatılınca yapılacak durumu seçip laptop'u kasa olarak kullanabilirsin,çözünürlük açısından hiçbir sıkıntı çıkmaz.

Sağol reis ??