mhmmdsys47
Asistan
- Katılım
- 1 Ağustos 2015
- Mesajlar
- 262
- Reaksiyon puanı
- 32
- Puanları
- 28
Ekran çözünürlüğü laptobun çözünürlüğüne göremi olur,yoksa monitörün çözünürlüğüne göre mi?
O sizin yansıtmanıza bağlı. Sadece 2. Ekran yaparsanız monitörünüzün çözünürlüğu ne ise ona ayarlanır. Ben kendimde denedim merak etmeyin.Ekran çözünürlüğü laptobun çözünürlüğüne göremi olur,yoksa monitörün çözünürlüğüne göre mi?
Sadece 2. Ekran yapmayı düşünüyorum,öyle yaparsam laptobun ekranının açık kalmasına gerek yok değilmi?O sizin yansıtmanıza bağlı. Sadece 2. Ekran yaparsanız monitörünüzün çözünürlüğu ne ise ona ayarlanır. Ben kendimde denedim merak etmeyin.![]()
Sinyal vermeyi kesiyor notebook monitörüne. Kapamanıza gerek yok kalmıyor.Sadece 2. Ekran yapmayı düşünüyorum,öyle yaparsam laptobun ekranının açık kalmasına gerek yok değilmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani kapağını kapatmayı kast ediyorum.
Sinyal vermeyi kesiyor notebook monitörüne. Kapamanıza gerek yok kalmıyor.![]()
Teşekkür ediyorum ?Güç seçeneklerinde kapağı kapattığında seçeneğinden ayarlayabilirsin laptop kapatma olayını.
Ekli dosyayı görüntüle 118252
Elinde Laptop ve Monitör varsa ikisini de kullanıp çift monitör yapabilirsin,tadından yenmiyor ? veya Güç Seçeneklerinden kapak kapatılınca yapılacak durumu seçip laptop'u kasa olarak kullanabilirsin,çözünürlük açısından hiçbir sıkıntı çıkmaz.