Lanet olsun teröre !!!

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde bir hafta önce teröristlerle girdiği çatışmada sırtından vurularak ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Fazlı Kalaycı, tedavi gördüğü hastanede bugün şehit oldu.
Tedavi gördüğü Ankara Gülhane Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'nde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Fazlı Kalaycı'nın (38) Mersin'in Tarsus'taki ana ocağına ateş düştü. Duatepe Mahallesi 1103. Sokak Zeyrek Apartmanı'nda oturan şehit uzman çavuşun annesi Zübeyde Kalaycı (75) teröre lanet yağdırdı. Şehit Uzman Çavuş Kalaycı'nın çocukları İsmet (10) ve Berkay (12) ile birlikte gözyaşlarına boğulan Zübeyde Kalaycı, daha önce Aktütün'de görev yapan oğlu için destanlar yazdığını söyledi.
Şehit uzman çavuşun Hakkari Yüksekova'da görev yapan 16 yıllık uzman çavuş ağabeyi Saadettin Kalaycı'nın da (41) bir ay önce görevinden istifa ettiği öğrenildi. Bugün Ankara'da yapılacak törenin ardından memleketi Mersin'in Tarsus ilçesine getirilecek olan şehit uzman çavuşun naaşı, yarın toprağa verilecek.

KENDISI DAYIMIN OĞLU

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
ALLAH rahmet etsin...
Başın sağolsun...

Ey devlet yoket şu kahpe çocuklarını...
Başta apo denen köpeği aski diyer köpekler de canlanamasın...

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Birileri terör üzerinden fayda sağladığı sürece devam edecektir.

Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Başın sağolsun kardeş Allah rahmet eylesin üzüldüm valla.O pkklıların ve onların yanında olan kürtlerin istediği şey güneydoğu anadolu bölgesini alıp Kürdistan adlı yeni bir ülke kurmak milliyetçilik akımı buradan bakıldığına göre hala devam ediyor ama biz öyle kolay kolay vermeyiz Allah hepsinin belasını versin.Sana da geçmiş olsun kardeş.Kuzey Irak'ı bombalıyoruz diye Irakla aramızda birşey çıkmasından korkuyorum hiç değilse dostlarımız komşularımız dinleri de müslümandı galiba hatırlamıyorum ama onlarda yardım etse bare biraz bize.Şu Obama'ya da söylesinler İsrail'i yola getirsinlerde Amerika'da,İsrail'de pkkyı desteklemese doğrusu onların aklındaki Türkiye'nin küçülmesi dışarıdan dost gibi görünsekte içeriden düşmanımıza yardım ediyorlar(Amerika için diyorum İsrail değil).

Lanet olsun teröre.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Rabbim rahmet eylesin başınız sağ olsun inşallah

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Başın saolsun kardeşim Allah Rahmet Eylesin.Tüm Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Başın sağolsun kardeş..