Lanet Olası Windows 7!

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ya ben sizin sorununuzu anlamadım Şimdi sanıyorum Jaq'a Laf vurunca para kazanmıyosunuz öyle dimi.
Yoksa Yoksa
Microsoft size para veriyor dimi Windows 7'ye laf atanlara karşı çıkın diye tıpkı Pardusun mill işletim sistemi olması gibi.Lütfen benide saadet zincirine alında bende para kazanayum.
Forumdaki çoğu demekki sistemlerinde bir hata oldumu direk formatı çakıp hatanın ne olduğunu bulmaya çalışmaya çalışmassanız.
Ama bunu bir başkasının yapması niye sizi çileden çıkarıyor Egolarını anca böyle'mi tatmin ediyorsunuz sizin yapamadığınızı yapan birine laf atarak.
Bu arada Konuyu kimin açtığına bakıp direk kavga çıkarmaya girenleri:clap:
alkışlıyorum yardım için girenleride kınıyorum:thumbdown::thumbdown:.
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Bak kerataya sen. + bonus.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Blackout, yama kısmi olarak işe yaradı. Yine çöktü her şey ama programın arayüzü çökmedi. :w00t:

Sonra diğer oturumdan yine kaldırdım programı. Şu an kendi oturumumdayım ve görüntü şöyle:

34914456.png

Sona yaklaşıyorum, haydi hayırlısı. :)

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Ya ben sizin sorununuzu anlamadım Şimdi sanıyorum Jaq'a Laf vurunca para kazanmıyosunuz öyle dimi.
Yoksa Yoksa
Microsoft size para veriyor dimi Windows 7'ye laf atanlara karşı çıkın diye tıpkı Pardusun mill işletim sistemi olması gibi.Lütfen benide saadet zincirine alında bende para kazanayum.
Forumdaki çoğu demekki sistemlerinde bir hata oldumu direk formatı çakıp hatanın ne olduğunu bulmaya çalışmaya çalışmassanız.
Ama bunu bir başkasının yapması niye sizi çileden çıkarıyor Egolarını anca böyle'mi tatmin ediyorsunuz sizin yapamadığınızı yapan birine laf atarak.
Bu arada Konuyu kimin açtığına bakıp direk kavga çıkarmaya girenleri:clap:
alkışlıyorum yardım için girenleride kınıyorum:thumbdown::thumbdown:.
:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Yaş kaç senin:D:D:D
Sen yardım et bizlerde bir şeyler öğrenelim:4::4:

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kerata Nedir?

Etiketler: kültür, dil, etimoloji
Gergedan boynuzu ile ayakkabi cekecegi arasinda böyle bir baglanti olabilecegini tahmin etmiyordum. Evet, hani su sampuan reklamlarinda karsilastigimiz 'keratin' yani en kaba özetle 'sacin hammaddesi'. Tabi tirnaklarin da. Gergedanin boynuzunda da var, evet. Hatta Yunanca 'kerata'nin anlami da boynuz. Ayakkabi cekecegi eskiden boynuzdan yapilirmis. Boynuzlu, yani karisi tarafindan aldatilan erkege de kerata deniyormus. Bizde kücük cocuklara sarfedilir bu söz. 'Sütünü icmedin mi, kerata?' derken acaba o cocuga boynuzlu mu demek istiyoruz yoksa ayakkabi cekecegi mi, o bir muamma tabi. En iyisi bilip de konusmak...Gerci bunun icin herkesin etimolog olmasi lazim!

---------- saat 20:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:09 eklenmişti ----------

Yaşım 15.
Yardım kısmını bilgim dahilinde edebilirm anlat derdini:helpsmilie:

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Süt içen çocuğu kim boynuzlayacak.

Sevimli anlamda yazdım.

Fikirlerin hoşuma gitti. Balkonda alkışladım.

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Kerata Nedir?

Etiketler: kültür, dil, etimoloji
Gergedan boynuzu ile ayakkabi cekecegi arasinda böyle bir baglanti olabilecegini tahmin etmiyordum. Evet, hani su sampuan reklamlarinda karsilastigimiz 'keratin' yani en kaba özetle 'sacin hammaddesi'. Tabi tirnaklarin da. Gergedanin boynuzunda da var, evet. Hatta Yunanca 'kerata'nin anlami da boynuz. Ayakkabi cekecegi eskiden boynuzdan yapilirmis. Boynuzlu, yani karisi tarafindan aldatilan erkege de kerata deniyormus. Bizde kücük cocuklara sarfedilir bu söz. 'Sütünü icmedin mi, kerata?' derken acaba o cocuga boynuzlu mu demek istiyoruz yoksa ayakkabi cekecegi mi, o bir muamma tabi. En iyisi bilip de konusmak...Gerci bunun icin herkesin etimolog olmasi lazim!

---------- saat 20:11 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:09 eklenmişti ----------

Yaşım 15.
Yardım kısmını bilgim dahilinde edebilirm anlat derdini:helpsmilie:

Sevdim seni...:thumbup::thumbup::thumbup:
Yanlız yaş 15 orasına inanmadım:D:D
+Bonusu hakettin...
Senin yardıma ihtiyacın olursa bizde buralrdayız:):)

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Saolun.

---------- saat 20:17 eklendi ---------- önceki mesaj saat 20:15 eklenmişti ----------

Yaşıma neden inanmadınız?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Evet en azından temayı görmüşsünüz, bu da bir gelişme.:) Mutlaka sistem ayarlarınızda bir sorun olmalı. Dün bende denemiştim MyColors'un 4 temasını ve hiçbir hata ile karşılamamıştım.

Tema default haliyle bu şekilde olmalı;
3522du9.jpg

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Abi Troy'a gidicem hea noluyor leynnn bana bonus atamıyorlar:D:D:D:D:D:D

Vallaha neden?

Evet haklısın...:devil::devil:
Bu işde bir sorun var...
Sen hariç herkese bonus verilebiliyor:D:D:D
Birde mod arkadaşlardan birisi sana bonus verse baklım onlardada hata olacak mı?
:thumbup::thumbup:

acuster

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yok hocam Harbi 15 yaşındayım Lise 2 yim (Hatta aralıkda girdim 15'e)
Neyse konuyu kirletmeyelim özel mseajlarla.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Evet haklısın...:devil::devil:
Bu işde bir sorun var...
Sen hariç herkese bonus verilebiliyor:D:D:D
Birde mod arkadaşlardan birisi sana bonus verse baklım onlardada hata olacak mı?
:thumbup::thumbup:
Ahanda yeni bir puan geldi:D:D:D:D

Yok hocam Harbi 15 yaşındayım Lise 2 yim (Hatta aralıkda girdim 15'e)
Neyse konuyu kirletmeyelim özel mseajlarla.
Sen bence 15 yaşındanda küçüksün

Reaksiyon puanı
189
ALMİ insanları kişisel olarak değerlendireceğin yerler konular değil özel mesaj alanlarıdır. Bilmem anlatabiliyor muyum?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
solid 2007 yi açtım ya win7 de artık sevgi dolu yaklaşıyorum microsofta :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Evet en azından temayı görmüşsünüz, bu da bir gelişme.:) Mutlaka sistem ayarlarınızda bir sorun olmalı. Dün bende denemiştim MyColors'un 4 temasını ve hiçbir hata ile karşılamamıştım.

Tema default haliyle bu şekilde olmalı;
3522du9.jpg

Şu temayı göreceğim ekranda. Yaklaşıyorum. :)

Windows Vista mı 7 mı kullanıyorsunuz?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Şu temayı göreceğim ekranda. Yaklaşıyorum. :)

Windows Vista mı 7 mı kullanıyorsunuz?

Windows 7 (x86) kullanıyorum.

Ekleme: Açıkçası öyle çok ahım şahım bir tema değil. Bu kadar uğraştığınıza değecek mi bilmiyorum artık.:)

Reaksiyon puanı
189
Kişiliğine laf söylemedim ki...

anlatmak istediğim kişiliği değil. yaşı olsun yapabildiği şeyler olsun falan filan.

açılan konunun dışında boş muhabbet dönmesin diyorum.

bu arada tema programlarının her zaman sağlıklı sonuçlar üretmediğini herkes görmüş oldu galiba :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
anlatmak istediğim kişiliği değil. yaşı olsun yapabildiği şeyler olsun falan filan.

bu arada tema programlarının her zaman sağlıklı sonuçlar üretmediğini herkes görmüş oldu galiba :)
Aslında konuda konu dışında değil mi?

Sorun program lanet Windows'a

Şimdi cevabı istiyorum:D

karcx

Profesör
Reaksiyon puanı
39

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280

Bizzat şahit oldun diyebiliriz. :rolleyes:

Dur bakalım, bu gecelik ara verdim. Yarın yine uğraşacağım. En azından sorunun nerede olduğunu bulursam benimle aynı sorunu yaşayanlara yardımcı olabilirim. Hiçbir şey elde edemesem bile bu, iyi bir başarıdır benim için. :) Bir şeyler üzerinde çaba göstermek. :rolleyes:

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

Evet. Sürümünden öte yama yaparken önemli olan dosya sürümü. 7600.16385 olmalı. Tam sürüm adı istiyorsanız; 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD
Yani 7'nin 32-bit ultimate retail msdn sürümü.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Evet. Sürümünden öte yama yaparken önemli olan dosya sürümü. 7600.16385 olmalı. Tam sürüm adı istiyorsanız; 7600.16385.090713-1255_x86fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULFRER_EN_DVD
Yani 7'nin 32-bit ultimate retail msdn sürümü.

Benim de öyle. :( Ama bende hata veriyor. Acaba ne sorunu var, yakında çıkar ortaya. :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sorun yüklü olan W7. Ben de denedim oldu. Bir başka bahara artık :)