Kuzey Avrupalı sanmıyorlar beni

yohaleyyohaley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açık kahverengi saçlarım ve kahverengi gözlerim var fakat bunun yanında alabildiğine beyaz bir tene sahibim. Buna rağmen Amerikada beni hep İtalyan asıllı veya Balkan asıllı sanıyorlar. 10 yıldır buradsyım ve daha hiç Kızey Avrupalı sanan çıkmadı. Bembeyaz bir tenim var halbuki. Buna rağmen neden beni bir Norveç asıllı, Danimarka asıllı veya İngiliz asıllı sanan çıkmadı? Çok tuhaf.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Niye takıntı yapıyorsun ki? Tuhaf da değil. Türksün muhtemelen. O dediklerine benzemek için sırf beyaz ten de yetmez. Dediklerin genelde renkli gözlü sarışın insanlar ve kemik yapıları da farklı.

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Renklerle değil daha çok tiplerle ayırt ediliyor. Mesela çinlilerin minyon ve çekik gözlü olması gibi.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Hayatımda gördüğüm en konu dışılı konu :D

yohaleyyohaley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Niye takıntı yapıyorsun ki? Tuhaf da değil. Türksün muhtemelen. O dediklerine benzemek için sırf beyaz ten de yetmez. Dediklerin genelde renkli gözlü sarışın insanlar ve kemik yapıları da farklı.
Kemik yapısı ırktan ırka değişmez, insandan insana değişir. Ayrıca kahverengi gözlü ve açık kahverengi saçlı Kuzey Avrupalılar da çok.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Kemik yapısı ırktan ırka değişmez, insandan insana değişir. Ayrıca kahverengi gözlü ve açık kahverengi saçlı Kuzey Avrupalılar da çok.

Hayır ırklara göre de değişir. Mesela siyahilerin arka kafa şekilleri beyazlara ve sarılara göre daha değişik. Yani bu dediklerimin hepsi bir bütün. Dediğin gibi insanlar da var ama diğer arkadaşın dediği gibi tipden anlaşılıyor. Belki aksandan bile anlıyorlar. 10 yıldır Amerika'daysan bunları aşmış olman lazım.

yohaleyyohaley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır ırklara göre de değişir. Mesela siyahilerin arka kafa şekilleri beyazlara ve sarılara göre daha değişik. Yani bu dediklerimin hepsi bir bütün. Dediğin gibi insanlar da var ama diğer arkadaşın dediği gibi tipden anlaşılıyor. Belki aksandan bile anlıyorlar. 10 yıldır Amerika'daysan bunları aşmış olman lazım.
Aksanım tam bir Amerikan aksanı.

Reaksiyon puanı
5,171
@Starbowl Bizimkilerin cidden adamı kuzey avrupalı sanmadan önce kemik yapısını incelediğini mi düşünüyorsun:D

Ne kadar sorunu sapıtsalarda ben sana cevabını vereyim.

Avrupa amerika vs bizim onlarla olduğumuzdan daha iç içe aynı dil vs...

Yani bizimkilerin %90 ı kuzey avrupada yaşayan insanların nasıl bir tipe sahip olduğunu bilmiyorlardır işin özeti bu...

Bizdede çekik gözlü olanları falan bağzı türk topluluklarına benzetiriz onun gibi düşünebilirsin.

yohaleyyohaley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Starbowl Bizimkilerin cidden adamı kuzey avrupalı sanmadan önce kemik yapısını incelediğini mi düşünüyorsun:D

Ne kadar sorunu sapıtsalarda ben sana cevabını vereyim.

Avrupa amerika vs bizim onlarla olduğumuzdan daha iç içe aynı dil vs...

Yani bizimkilerin %90 ı kuzey avrupada yaşayan insanların nasıl bir tipe sahip olduğunu bilmiyorlardır işin özeti bu...

Bizdede çekik gözlü olanları falan bağzı türk topluluklarına benzetiriz onun gibi düşünebilirsin.
Kemik yapı ne alaka? Kemik yapı ırktan ırka değişmez, insandan insana değişir.

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
Bi ara çinli diye koreli dövmüşlerdi ya. Heh o fark gibi. Amerikalılar ırk seçimi konusunda başarısızlar:)
Mesela ben renkli gözlüyüm açık renk saçlıyım ama çok çok beyaz bir tenim yok ama İnternettiki gen testlerinde hep iskandinav veya orta avrupalı çıkıyorum.
Yani iş göz ve saç renginde bitiyor:) ne kadar açık o kadar kuzey:D

yohaleyyohaley

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bi ara çinli diye koreli dövmüşlerdi ya. Heh o fark gibi. Amerikalılar ırk seçimi konusunda başarısızlar:)
Mesela ben renkli gözlüyüm açık renk saçlıyım ama çok çok beyaz bir tenim yok ama İnternettiki gen testlerinde hep iskandinav veya orta avrupalı çıkıyorum.
Yani iş göz ve saç renginde bitiyor:) ne kadar açık o kadar kuzey:D
Yanılıyorsun. Kuzey Avrupada da tonla kahverengi gözlü ve açık kahverengi saçlı insan var.

Reaksiyon puanı
125
benide hep güney ugandalıya benzetiller. ama ben kendimi kuzey somaliliye benzetiyorum.