- Reaksiyon puanı
- 3,580
Onlar belki olabilir, normal Windows 10'a göre HDD optimizasyoları bir tık iyi.windows 10 un ltsb ltsc sürümleri varmış ona geçsem ?
Onlar belki olabilir, normal Windows 10'a göre HDD optimizasyoları bir tık iyi.windows 10 un ltsb ltsc sürümleri varmış ona geçsem ?
başka bir işletim sistemine geçmek istiyorum.
Ama SSD yok hocam.Ram'i 8 yaparsan, kurulur.
4 GB'de de kurulur.
nasıl yok olmAma HDD yok hocam.
Pardon SSD yerine HDD yazmışım. Özür dilerimnasıl yok olm
sıkıntı yok ama ssd olmadanda kurulabilirPardon SSD yerine HDD yazmışım. Özür dilerim
Siz bilirsiniz.sıkıntı yok ama ssd olmadanda kurulabilir
Disk kullanimi azaltan, bir cok hereksiz hizmeti kapatiirsa, idare edebilir.Pardon SSD yerine HDD yazmışım. Özür dilerim
kurulurKurulmaz. HDD olan sisteme Windows 10 kurulmaz.
HDD olan sisteme Windows 10 kurulmaz.kurulur
benim sistemim çöp gibi ben windows 1 0 pro kullanıyom
benim hdd m de var sistemimde çöp gibi ama çatır çatıer windows 10 kullanıyoruj m heömde proHDD olan sisteme Windows 10 kurulmaz.
Hiç HDD ile Windows 10 kullanmamış olsam size belki inanabilirdim ?benim hdd m de var sistemimde çöp gibi ama çatır çatıer windows 10 kullanıyoruj m heömde pro
Yeni konu:benim hdd m de var sistemimde çöp gibi ama çatır çatıer windows 10 kullanıyoruj m heömde pro
açmam 3 senedir kullanıyorum sıkıntı yaşamadımYeni konu:
Sistemim çok kasıyor ne yapmalıyım?
Böyle bur konu açarsın yakında.
Evet. Ben HDD olan sistemde Windows 7’den Windows 10’a geçtim ilk başlarda küçüktüm ama sonra anladım HDD olan sistemde Windows 10 kullanılmayacağını.Hiç HDD ile Windows 10 kullanmamış olsam size belki inanabilirdim ?
SSD alınca zaten temiz kurulum yapacak o zamana kadar Windows 10 kullanmayı versin ?aslında sonradan ssd alıcakmış. alınca düzelir zaten