Merhaba. Dün Hepsiburada üzerinden aldığım soğutucu bugün elime ulaştı. Dış kolisinde bir hasar yoktu fakat ürünün kendi kutusuna baktığımda kutunun yırtıldığını ve darbe almış gibi yamulduğunu gördüm. Zaten soğutucu kendisinden büyük bir kolinin içine ekstra koruma olmadan paketlenmişti dolayısıyla kargoda hasar görmesi oldukça olası. Kutuyu hiç açmadan Hepsiburada'ya ulaştım çünkü kutu açıldığında cayma hakkının olmayacağını söylediler. Neyde görevli bana kutusunu açmadığım takdirde iade ve değişim yapabileceklerini söylediler. Bende yarın kargoya vermeyi düşünüyorum.
Fakat kargolar bayramda çalışmadığı için ürün elime ancak bayramdan sonra ulaşacak. Ben bayramda rahat rahat montajını yapmayı düşünüyordum. Şimdi sizce kargo sırasında ürüne hasar gelmiş midir? Ve sizce kutusu hasarlı olmasına rağmen açıp test edeyim mi?
Kutusunun fotoğrafı ektedir.
Fakat kargolar bayramda çalışmadığı için ürün elime ancak bayramdan sonra ulaşacak. Ben bayramda rahat rahat montajını yapmayı düşünüyordum. Şimdi sizce kargo sırasında ürüne hasar gelmiş midir? Ve sizce kutusu hasarlı olmasına rağmen açıp test edeyim mi?
Kutusunun fotoğrafı ektedir.