Kuşumu nasıl kafese koyabilirim ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hihiho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hihiho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Kuşum kafese koyamıyorum gidiyo avizeye falan konuyor ya da dolabın üstüne elime falan zaten gelmiyor yakalayamıyorum da nasıl koyabilirim yardım edin?

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Odayı karanlık yaparak yakalayabilirsin. Karanlik ortamda uçamazlar.

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
Şu şarkıyı dinletirsen imana gelebilir kuş.

Hihiho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar öneriler için teşekkürler ama ben kapıyı açtım ve kuşa hiç karışmadım bir süre sonra geldi kendi girdi.:)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Sevdiği bir oyuncağı varsa oyuncağı kullanarak kuşu kafese koymayı deneyebilirsin.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Eline gelmesi için yavruluktan alıştırman gerekirdi. Benimki dün akşam kafesi dışında uyumuş babamlar da dokunmamış, gecenin bir saatinde karanlıkta uçuyor saftrik. Bir yere çarpacak, boynunu kıracak, ölecek salak. Işığı yakıp elimi uzattım, o kendi kondu bende kafesini kapatıp yattım. Yavruluktan alıştırmanın avantajı büyük.

Hihiho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Eline gelmesi için yavruluktan alıştırman gerekirdi. Benimki dün akşam kafesi dışında uyumuş babamlar da dokunmamış, gecenin bir saatinde karanlıkta uçuyor saftrik. Bir yere çarpacak, boynunu kıracak, ölecek salak. Işığı yakıp elimi uzattım, o kendi kondu bende kafesini kapatıp yattım. Yavruluktan alıştırmanın avantajı büyük.
Ben 3 4 aylıkken aldım heralde yeni zaten