Zibi$
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
kendini bi b*k sanan İT SÜRÜSÜ!
haklısınziraatci63 dedi ki:itlere hakaret etme onlr sadık hayvanlarrr
Onlara az bile!amesfa dedi ki:Arkadaşlar yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim, hassas bir konu üzerinde yrum yapıyorsunuz, ortamı gerecek yorumlara devam edilirse konuyu kitlemek zorunda kalıcam ve ben bunu istemiyorum , kolay gelsin.![]()
ewt biz kötü bişey söylemiyoruz olanları söylüyoruz onalrı böşücülük yapmadan önce düşünseydiZibi$ dedi ki:Onlara az bile!amesfa dedi ki:Arkadaşlar yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim, hassas bir konu üzerinde yrum yapıyorsunuz, ortamı gerecek yorumlara devam edilirse konuyu kitlemek zorunda kalıcam ve ben bunu istemiyorum , kolay gelsin.![]()
Gerçekler acıdır..ziraatci63 dedi ki:ewt biz kötü bişey söylemiyoruz olanları söylüyoruzZibi$ dedi ki:Onlara az bile!amesfa dedi ki:Arkadaşlar yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim, hassas bir konu üzerinde yrum yapıyorsunuz, ortamı gerecek yorumlara devam edilirse konuyu kitlemek zorunda kalıcam ve ben bunu istemiyorum , kolay gelsin.![]()
Bencede hakarete varmasın bide kürtler demeyelim her kürt aynı değil pkklılar diyelim diyorsak her kürtün aynı olmadığını seçim sonucuda gösteriyor dtp istediği desteği kim ne derse desin bulamadı.BacKDooR dedi ki:Ülkede pkk'lıdan çok kişi nefret ediyor, ama hakaret olmazsa daha iyi olur, benim de içimden çok şey geçiyor ama her zaman bunu dışarı vurmak doğru olmaz.
Okuyan üçüncü şahıs; fikirleri, kullanılan kelimelere göre değerlendirebilir. Hakaret o zaman ters etki yapar.![]()
ona bende katılıyorum zaten tüm kürtleri yargılamak doğru olmaz misal benm en yakın arkadaşımda kürt ama benden farksız değill .pkk yanlılarıırına gelince zaten onlar kaliteli kişiliklerinden belli oluyolar pardon kalitesizz dicektimbdco dedi ki:Bencede hakarete varmasın bide kürtler demeyelim her kürt aynı değil pkklılar diyelim diyorsak her kürtün aynı olmadığını seçim sonucuda gösteriyor dtp istediği desteği kim ne derse desin bulamadı.BacKDooR dedi ki:Ülkede pkk'lıdan çok kişi nefret ediyor, ama hakaret olmazsa daha iyi olur, benim de içimden çok şey geçiyor ama her zaman bunu dışarı vurmak doğru olmaz.
Okuyan üçüncü şahıs; fikirleri, kullanılan kelimelere göre değerlendirebilir. Hakaret o zaman ters etki yapar.![]()
bencedeziraatci63 dedi ki:itlere hakaret etme onlr sadık hayvanlarrr
yani o zaman ifadelerimizin yanlış olmaması için pkklılar demek daha doğruziraatci63 dedi ki:ona bende katılıyorum zaten tüm kürtleri yargılamak doğru olmaz misal benm en yakın arkadaşımda kürt ama benden farksız değill .pkk yanlılarıırına gelince zaten onlar kaliteli kişiliklerinden belli oluyolar pardon kalitesizz dicektimbdco dedi ki:Bencede hakarete varmasın bide kürtler demeyelim her kürt aynı değil pkklılar diyelim diyorsak her kürtün aynı olmadığını seçim sonucuda gösteriyor dtp istediği desteği kim ne derse desin bulamadı.BacKDooR dedi ki:Ülkede pkk'lıdan çok kişi nefret ediyor, ama hakaret olmazsa daha iyi olur, benim de içimden çok şey geçiyor ama her zaman bunu dışarı vurmak doğru olmaz.
![]()
Zibi$ dedi ki:Gerçekler acıdır..ziraatci63 dedi ki:ewt biz kötü bişey söylemiyoruz olanları söylüyoruzZibi$ dedi ki:Onlara az bile!amesfa dedi ki:Arkadaşlar yorumlarımıza biraz daha dikkat edelim, hassas bir konu üzerinde yrum yapıyorsunuz, ortamı gerecek yorumlara devam edilirse konuyu kitlemek zorunda kalıcam ve ben bunu istemiyorum , kolay gelsin.![]()
mehmet1101 dedi ki:değerli backdoor kardeşim
anlaşılan o ki memleket meselelerinde her T.C. vatandaşının olması gerektiği kadar hassassın ve de bu konularda kültür sahibisin
gerçekten samimiyetle sizleri tebrik ediyorum
inanın ben sizin kadar gündemi takip edip hassas olamıyorum
olmam gerekir inşallah olmaya çalışacağım da
said nursi bir küllüyat yazmış
ve tüm insanlığın istifadesine sunmuş
geride kendisi için ne bırakmış (eserlerinden başka)
adamın mezarı bile belli değil
parası pulu malı mülkü evladı veya varisi hiçbirşeyi yok.
size soruyorum böyle bir adam dünyada en çok okunanlar listesine giren ve yurt dışındaki kütüphanelere kadar sokulan bir eser yazsın ve sonunda mezarı bile belli olmasın
ne kadar çelişkili bir durum değil mi?
diğer kürtçülük ve türkçülük meselesine girmeyeceğim
ama birtek şey yazmadan da geçemiyeceğim
hac neden farz kılınlmıştır?biliyor musunuz?
müslümanların hiçbir ırk gözetmeden dil mezhep farklılığına gidilmeden toplanıp herkesin kefen gibi bir beze sarılması halini bir düşünün?
sizce o halde iken kim üstündür?
hiç kimse sadece takvası olan
bizimde aynı şekilde memletimizde olmamız gerekmez mi?
zaten beş vakit camilerimizde oluyor?
zengini fakiri kürdü türkü aynı safta öyle değil mi?
ama maalesef bizi topla tüfenkle bölemeyenler aramıza kürt türk diyerek bölmeye çalışması normal değil mi?
daha doğrusu bu işin neticesinde kim karlı çıkar
elbette türk ve kürt düşmanlığı pekişir yatağımızda rahat uyuyamayız?
ve harici güçler geçmişte elde edemedikleri başarıyı tereyağından kıl çeker gibi elde ederler
gelelim cemaat meselesine
her söylediğinize hak veriyorum
cemaat deyince gidip bir gruba dahil olmak değil ki
ben risaleleri okuyorum ama gidip bir grubun yurdunda kalmıyorum
o eserlerden imanımın kuvvetlenmesi için istifade etmeye çalışıyorum.
bu tür cemaatler yüzünden saidi nursiye çamur atmak doğru değil
belli bir gruba dahil olmakda gerekmiyor
alırsın okursun anlaşılmayan yerinede lugate bakarsın
eğer bir kimse insanlığa faydalı birşey yazmış,teknolojik bir alet geliştirmiş,hastalıklar için ilaç bulmuş ise ben ve herkes onun milletine ve dinine bakmaz istafe eder.
Atıyorum!!!
kullandığımız bilgisayar tayland malı onlar gavur malı diye kullanmayacak mıyım?
ilacımız amerikadan geliyor onu kullamayacak mıyım?
doğru değil mi:
said nurside bir eser yazmış ama bazı gruplar ve cemaat onu kullanarak piyasada yer etmeye çalışımış
bunda suç kimin?
bana said nursinin 130 parça eserinin hangi paragrafını,insanlığın ve toplumun zararına yazdığını gösterebilir misin?
bunu eski mahkemelerin hepsi didik didik araştırmışlar ve birşey bulamamaışlar
eğer siz bulursanız bende o eserleri asla bir daha elime almayacağım.
saygılarımla
bendehonen dedi ki:mehmet1101 dedi ki:değerli backdoor kardeşim
anlaşılan o ki memleket meselelerinde her T.C. vatandaşının olması gerektiği kadar hassassın ve de bu konularda kültür sahibisin
gerçekten samimiyetle sizleri tebrik ediyorum
inanın ben sizin kadar gündemi takip edip hassas olamıyorum
olmam gerekir inşallah olmaya çalışacağım da
said nursi bir küllüyat yazmış
ve tüm insanlığın istifadesine sunmuş
geride kendisi için ne bırakmış (eserlerinden başka)
adamın mezarı bile belli değil
parası pulu malı mülkü evladı veya varisi hiçbirşeyi yok.
size soruyorum böyle bir adam dünyada en çok okunanlar listesine giren ve yurt dışındaki kütüphanelere kadar sokulan bir eser yazsın ve sonunda mezarı bile belli olmasın
ne kadar çelişkili bir durum değil mi?
diğer kürtçülük ve türkçülük meselesine girmeyeceğim
ama birtek şey yazmadan da geçemiyeceğim
hac neden farz kılınlmıştır?biliyor musunuz?
müslümanların hiçbir ırk gözetmeden dil mezhep farklılığına gidilmeden toplanıp herkesin kefen gibi bir beze sarılması halini bir düşünün?
sizce o halde iken kim üstündür?
hiç kimse sadece takvası olan
bizimde aynı şekilde memletimizde olmamız gerekmez mi?
zaten beş vakit camilerimizde oluyor?
zengini fakiri kürdü türkü aynı safta öyle değil mi?
ama maalesef bizi topla tüfenkle bölemeyenler aramıza kürt türk diyerek bölmeye çalışması normal değil mi?
daha doğrusu bu işin neticesinde kim karlı çıkar
elbette türk ve kürt düşmanlığı pekişir yatağımızda rahat uyuyamayız?
ve harici güçler geçmişte elde edemedikleri başarıyı tereyağından kıl çeker gibi elde ederler
gelelim cemaat meselesine
her söylediğinize hak veriyorum
cemaat deyince gidip bir gruba dahil olmak değil ki
ben risaleleri okuyorum ama gidip bir grubun yurdunda kalmıyorum
o eserlerden imanımın kuvvetlenmesi için istifade etmeye çalışıyorum.
bu tür cemaatler yüzünden saidi nursiye çamur atmak doğru değil
belli bir gruba dahil olmakda gerekmiyor
alırsın okursun anlaşılmayan yerinede lugate bakarsın
eğer bir kimse insanlığa faydalı birşey yazmış,teknolojik bir alet geliştirmiş,hastalıklar için ilaç bulmuş ise ben ve herkes onun milletine ve dinine bakmaz istafe eder.
Atıyorum!!!
kullandığımız bilgisayar tayland malı onlar gavur malı diye kullanmayacak mıyım?
ilacımız amerikadan geliyor onu kullamayacak mıyım?
doğru değil mi:
said nurside bir eser yazmış ama bazı gruplar ve cemaat onu kullanarak piyasada yer etmeye çalışımış
bunda suç kimin?
bana said nursinin 130 parça eserinin hangi paragrafını,insanlığın ve toplumun zararına yazdığını gösterebilir misin?
bunu eski mahkemelerin hepsi didik didik araştırmışlar ve birşey bulamamaışlar
eğer siz bulursanız bende o eserleri asla bir daha elime almayacağım.
saygılarımla
Katılıyorum