Kurtlar Vadisi'nin sırrı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri Kurtlar Vadisi. Perşembe akşamı pek çok kişi randevusunu Kurtlar Vadisi'ne göre ayarlıyor. Ya evlere kapanılıyor, ya da kahvelere koşuluyor. Nerede olurlarsa olsunlar dizinin fanatikleri Kurtlar Vadisi'ni büyük bir saygıyla izliyorlar.

Neredeyse hiç konuşmuyorlar, yorum yapmıyorlar. Aslında bu kadar dikkatli izlemelerini gerektirecek bir durum yok. Çünkü dizi Brezilya dizileri yani pembe diziler tadında çekiliyor. Sahneler uzakdıkça uzuyor, müzik sesi ya yükseliyor ya da alçalıyor. Diyaloglar son derece yalın ve sert. Oyuncular dertlerini basit cümlelerle anlatıyorlar. Zaten işin sırrını da işte bu basit cümleler oluşturuyor. Dizi izleyenleri asla yormuyor sıkılmalarına izin vermiyor.

Basit cümlelerle kurulan diyaloglar da akıp gidiyor. Kurtlar Vadisi işini basit yapacak kadar iyi olanların ellerinde müthiş bir başarıya imza atıyor.

Bülent Çöltekin / HaberTurk.Com

Kaynak

ilkercelik1990

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Helal olsun yapımcılarına. Her hafta çok keyifli geçiyor, kurtlar vadisiz bir yaşam düşünülemez.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
gerçekten kaliteli bir yapım başarılarının devamını diliyorum B)

farazmalik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok harika bir dizi kurtlar vadisi .
her hafta heyecanla izliyorum

calvaria

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Yaw ne bilim baya güzel bi dizi her hafta severek izliyorum ama çok kaptırmakta kötü. Gerçek hayatı unutuyo insanlar ...Bi özentilik sarıyo insanları herkez bir anda polatlaşıyo... biraz da bilinçli izleyici olmak lazım...