Kurtlar Vadisinin imajı kirletilecek!

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
AKP ve Gülen'i bitirme planı çerçevesinde üç diziyi bitirme planı yapılıyor.
Ordunun eylem planında Kurtlar Vadisi, Kollama ve Tek Türkiye benzeri dizilerin kamuoyunu yanlış yönlendirdiği ifade ediliyor: “Bu diziler hakkında olumsuz haberler yaptırılarak her üçünün de kamuoyundaki güvenilirliğinin yitirilmesi sağlanmalıdır”

Kurtlar Vadisi çizilsin

- Vatandaşlar tarafından yoğun olarak izlenen ve gündemdeki olaylar hakkında kamuoyunu yanlış yönlendiren, Kurtlar Vadisi, Kollama ve Tek Türkiye benzeri diziler hakkında olumsuz haberler yaptırılarak söz konusu dizilerin güvenilirliğinin yitirilmesi sağlanacaktır.
Taraf

Kurtlar Vadisi?nin imajı kirletilecek haberi - Cuma, 12 Haziran 2009 14:58

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Kurtlar Vadisi 'nin imajını bilen bilir.Üç beş çapulcunun sözüyle diziyi bırakmayız bıraktırmayız..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Dizi Yi kendilerine Muhatap alıyolarsa Yuhh derim zaten . Hayali bir Kahramana Meydan okuyan ***lar bile Çıktı .!!

Demek SUPERMAN veya SPIDERMAN türk olsaydı Vay Hallerine.!!!

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
ne bekliyorsunuz adamlar hayal dünyasında yaşıyorlar hayali gerçekten ayırt edemiyorlar...

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Dizi Yi kendilerine Muhatap alıyolarsa Yuhh derim zaten . Hayali bir Kahramana Meydan okuyan D0*****alar bile Çıktı .!!

Demek SUPERMAN veya SPIDERMAN türk olsaydı Vay Hallerine.!!!
Masal kahramanlarının isimleri tamamen büyük harften oluşuyor;
Türk kelimesinin ilk harfi bile büyük değil ? :hammer:
Biz gene de iyi tarafından düşünelim, yazım hatası diyelim :devil:

the grudge

Profesör
Reaksiyon puanı
49
kasıtlı olarak küçük harfle yazarak aşalamaya çalışıyor gibi... pek dikkat etmemiştim ama kötü niyet olabilir... yazım hatası olması pek olası değil...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Terör'ü yasakladılar şimdi de Pusu'yu mu yasaklayacaklar.. Ayıptır. Yasaklama da değil aslında ama yasaklamadır bir nevi

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Birilerinin ayaklarına basıldı demek ki...
birilerinin ayakları çok acıyor olmalı...
ayağı acıyor ki hırlıyor...

Gokdere66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birilerinin ayaklarına basıldı demek ki...
birilerinin ayakları çok acıyor olmalı...
ayağı acıyor ki hırlıyor...
Kuyruklarına basılmış kedi gibi davranıyorlar. Yaa bu insanlar bu tür kötülükleri para için yaptıklarını sanmıyorum. Acaba Pusu'daki gibi Gladio türü bir dış mihraklı güçler mi Türkiye'yi çökertmeye çalışıyor, zaten öyle de yanii ciddi ciddi çalışıyorlar. Düşünüyorum da; bir insan para için bile olsa Türkiye'nin geri gitmesini istemez çünkü kendisi de aynı gemide battığımız zaman hep birlikte batarız. Allah Yardım Etsin ne diyelim...

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@Gokdere66, görünen o ki, onlar bizim gemide sürekli değiller :).amaçları gemiyi batırmak değil, kontrolü ele geçirmek. K.V. Terör'ü neden yasakladılarsa bunu aynı sebeple yasaklarlar. Hatta, ben K.V. Gladio'nun bile çıkmasından şüpheliyim.Çünkü, dediğiniz gibi birileri bu gerçeklerin milletle paylaşılmasından rahatsız olmuşa benziyor...
Bizim milletimize, hep hayali şeyler anlatacaksın, peri masallarıyla uyutacaksın, okullarda yaşanmayan/yaşanması hoş olamayan aşk dizileriyle oyalayacaksın vesselam...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Masal kahramanlarının isimleri tamamen büyük harften oluşuyor;
Türk kelimesinin ilk harfi bile büyük değil ? :hammer:
Biz gene de iyi tarafından düşünelim, yazım hatası diyelim :devil:
Ya ne Alakası var Dostum . Vurgulamak için Büyük harfle yazdım . Nereye aldınız Konuyu . Buluttan nem kapıyonuz valla

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hadi o dizileri geçelim... O diziler yayından kalktı diyelim... Yaa Türk halkı neyin ne olduğunu bilmeyecek kadar APTALMI SANDINIZ...

tekkeçocukları

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurtlar vadisi yayınlandığı ilk günden beri karalanmaya çalışıyo ama kimsede yemiyo yani bu eleştirileri
istediklerini yapsınlar vadiyi bırakmayız

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
@tekkeçocukları, evet haklısın bırakmayız fakat, bırakmayacak güç elinden alan güçten güçlüyse bunu yapabilirsin, diğer türlü elinden almak isteyen güçler öyle veya böyle amaçlarına ulaşırlar.

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
hiç bişy yapamazlar hadi, yaptı diyelim senelerdir yayınlanan bu dizinin ne olduğunu kimse bilmiyomu kim inanırki söylenenlere
ne diyipte neyapıpta karalıcaklar merak ediyorum
onlarıdamı tek tek toprağa gömücekler
silahmı bunlar yemezler kim neyn ne olduğunu bilmiyomu
bitirirlerse kimin neden yaptığınıda biliyoruz

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
dizi hayal ama açıkçası gerçekleri yansıtıyor ve üstüne pay alan birileri rahatsız oluyor.

Nikesteel arkadaşımı da tebrik ediyorum Türk kelimesinin küçük harfle yazmasının yanlışlık olduğunu düşünüyorum.Evet doğru spiderman ve süperman Türkiye'de geçseydi evet vay halimize :D

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kurtlar Vadisi sevmiyorum, hatta nefret ediyorum :) Arada izlerim benim için kurtlar vadisi = MURO dur. Bazen gülmekten tutamam kendimi balkona fln çıkar nefes alırım, hatta filmindede öyle oldu :D

Yinede yarası olan gocunur misali KV de geçen olayların gerçekle alakası yoksa bence tepki vermelerini gerektiren bir durumda yoktur. Ayrıca ABD gibi yurtdışı ülkelerinde adamlar film çeviriyor, ABD başkanı ülke nüfüsunun yarısını öldürmeye calısıyor, ülkeyi dolandırıyor vs.. vs.. yüzlerce örneği var. Ancak sonuç olarak öyle birşey olmadığı için adamların umrunda bile olmuyor. Sanırım bizimkilerin yarası var :)

Akolinda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"Bu dizide anlatılan ve yaşanan herşey tamamen hayal ürünüdür" gibisinden açılışta bir uyarı veriliyor. Bu uyarı boşuna değil arkadaşlar başka dizide yazıyor mu böyle birşey? Çünkü adamlar biliyor sonuçlarını ve bunu baştan belirtiyor bu herhangi bir hukuki sorun olduğu zaman öne sunulacaktır.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Kurtlar Vadisi sevmiyorum, hatta nefret ediyorum :) Arada izlerim benim için kurtlar vadisi = MURO dur. Bazen gülmekten tutamam kendimi balkona fln çıkar nefes alırım, hatta filmindede öyle oldu :D

Yinede yarası olan gocunur misali KV de geçen olayların gerçekle alakası yoksa bence tepki vermelerini gerektiren bir durumda yoktur. Ayrıca ABD gibi yurtdışı ülkelerinde adamlar film çeviriyor, ABD başkanı ülke nüfüsunun yarısını öldürmeye calısıyor, ülkeyi dolandırıyor vs.. vs.. yüzlerce örneği var. Ancak sonuç olarak öyle birşey olmadığı için adamların umrunda bile olmuyor. Sanırım bizimkilerin yarası var :)
nefret ettiğim söylenemez ama aynen muro için bakmaya başladım öncesinide pek bilmem ama egrçekten filme bakınca kendi metodlarını görenler var mutlaka ki rahatsızlık duyuyorlar

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
demedi demeyin bu "taraf" hükümetten nasibini fazlasıyla alacak.

Bimba.diaboLika

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hemen haber doğrumuş gibi niye yorumlar yapiyorsunuz çabucak gaza geliyorsunuz

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kurtlar Vadisi doyuma ulaşmıştır, dizi anlatmak istediğini anlatmıştır.

Bundan sonra yasaklarlarsa dizi iyice kahraman olur. Hükümete fatura kesilir.

Olan yasaklayana olur.