- Reaksiyon puanı
- 495
Show TV logolu mu Yani TV kaydimi yoksa Vcd zamaninda satmışlardı Ondan mı ?Bende ilk bölümlerin arşivi var.97 bölüm eksiksiz olması lazım.
Show TV logolu mu Yani TV kaydimi yoksa Vcd zamaninda satmışlardı Ondan mı ?Bende ilk bölümlerin arşivi var.97 bölüm eksiksiz olması lazım.
Logosuz olması lazım bir bakayım.Show TV logolu mu Yani TV kaydimi yoksa Vcd zamaninda satmışlardı Ondan mı ?
Aynen logusuz. Ama 2TB'lık hdd ile beraber gitmiş onlar sanırım. 1TB'lık hdd içinde bulamadım.Logosuz olması lazım bir bakayım.
bunlar Youtubedan alınanlar değildir umarım Çünkü youtubedakilerde Kalite ve ses sorunları var .Aynen logusuz. Ama 2TB'lık hdd ile beraber gitmiş onlar sanırım. 1TB'lık hdd içinde bulamadım.
Buradan indirmiştim. Ama şuan seed eden yok.
Kurtlar Vadisi BL 01-97 BOXSET | TOrrent-ultRA | TORA
O kadar hatırlamıyorum, en son 2-3 sene önce izlemiştim.bunlar Youtubedan alınanlar değildir umarım Çünkü youtubedakilerde Kalite ve ses sorunları var .
İlk 15 Bölümde saçma sapan Hint müziği Koymuşlar ve Eksik sahneler var
İndirdim Torrente attımda Eşlere Ayrılıyor da KaldıO kadar hatırlamıyorum, en son 2-3 sene önce izlemiştim.
Seeder yok işte.İndirdim Torrente attımda Eşlere Ayrılıyor da Kaldı
Çoğu sitede seeder yok yapcak bişi yok Mecbur satın alıcazSeeder yok işte.
YouTube de var çek oradan işte. Kurtlar vadisini kendisinin kanalındakiler sorunsuzdur herhalde.Çoğu sitede seeder yok yapcak bişi yok Mecbur satın alıcaz
Orjinal değil Kanalın sahibi Belirli sahnelere Hint müziği Koymuş Konuşmalar belli olmuyor Birde Kanalın Url siniYouTube de var çek oradan işte. Kurtlar vadisini kendisinin kanalındakiler sorunsuzdur herhalde.
Orijinal olanların linkini ver de başkalarida aratınca bulsunOrjinal değil Kanalın sahibi Belirli sahnelere Hint müziği Koymuş Konuşmalar belli olmuyor Birde Kanalın Url sini
Videonun üstüne yapıştırmış Üstünede Sansürlemiş
Buldum orjinallari zaten
Repliler efsaneydi be nerde o eski vadi
Bu sezon hangi kanalda ?Sadece oynayanlar değil seslendirenler bile usta. Şimdi bir kişi 100 kişiyi birden seslendiriyor.
Ne günlerdi bee çakıra yas tutulmuştu 2004 yılında