Aedon
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 330
Kızıcaksınız biliyorum ama sonunda kurtulduk
Kızacagımızı sanmıyorum Pusu zaten baymıştıKızıcaksınız biliyorum ama sonunda kurtulduk
Gene iyi olmaz farkındaysan eski bölümlerde dahada strateji vardı öyle tim le baskın falan yoktu gir vur çık yoktu Palanın kaçırilma sahnesini izle oynayanlar oyuncu olmamasına rağmen(polat erhan abdulhey ) Çok profosyenel oynamışlardı . Şimdiki bölümlerde polat çok ciddi olmuş eski seyfo dayıyla Repliklerinden uzaklamış durumda ..İster misiniz memati polat falan edhoya dahil olsun. Senaryoya da osman sınav geçerse yine süper dizi olur.
Her sezon finalinde 1 i öldü kardeş eğer her ölenin mezarına gitar sezon finallerinde kapardık kardeş acı bizede. Ve gerçekten o bölümler çok güzeldi sonra bozulduGene iyi olmaz farkındaysan eski bölümlerde dahada strateji vardı öyle tim le baskın falan yoktu gir vur çık yoktu Palanın kaçırilma sahnesini izle oynayanlar oyuncu olmamasına rağmen(polat erhan abdulhey ) Çok profosyenel oynamışlardı . Şimdiki bölümlerde polat çok ciddi olmuş eski seyfo dayıyla Repliklerinden uzaklamış durumda ..
Ne bi seyfo dayının mezarına gidiyor nede bi Çakırin mezarına gidiyor bu konuda senaryo da önemli
En azından flashback yapmaları lazımHer sezon finalinde 1 i öldü kardeş eğer her ölenin mezarına gitar sezon finallerinde kapardık kardeş acı bizede. Ve gerçekten o bölümler çok güzeldi sonra bozuldu
İyi güldüm ya,Polat bir de gelen savcının elini büküyordu ya heyyyttt be.Bence kutlar vadisi pusuyu bitirip kutlar vadisi ne devam etmeliler sanırım en son hapise girmişlerdi 10 yıl sonra tekrardan çıksınlar
Fikir iyide geçti artık saçma olur ama fenada olmaz haniBence kutlar vadisi pusuyu bitirip kutlar vadisi ne devam etmeliler sanırım en son hapise girmişlerdi 10 yıl sonra tekrardan çıksınlar
Zamanla çalışan adamın saati durmaz.Polat Alemdar Aslan Akbey'in evinde
Her taraf karışık adamlar felsefe yapmaya nasıl vakit bulsunlar.Kurtlar Vadisi sözlerinden kitap çıkmıştı ama son sezonlarda basit diyaloglardan geçilmedi.
Kadın bir de hiç düşünmüyor ben ödeyeceğim diyor terbiyesiz.
Harbiden bir dönem çok izleniyordu seyfo dayı lı bölümler çok güzeldiPolat ve Çakır'ın tombalacıyı bilardo masasına yatırıp paramparça etmesi ))