Kurtlar Vadisi Pusu'da sona gelinmiştir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Gönderim 18 Mart 2011

thumb.php

Nerede o eski izlenme oranları, nerede o şaşalı dönem? Mazide kaldı… Kurtlar vadisi pusu dizisi her geçen gün kan kaybetmeye başladı. Dün akşam ilk yüz program sıralamasında Kurtlar Vadisi Pusu üçüncü sıraya kadar düşmüş. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin özetine bile yetişememiş ancak 24 Share ortalama yapabilmiş. Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisinin ancak yarısı kadar izlenmiş. Rakamlara bakıldığında gözle görülür bir düşüş olduğu çok net ortada. Pana Film son tabloyu net bir şekilde gözden geçirmeli. Bu tablo sona gelindiğinin göstergesidir.

Uzatmanın bir anlamı yok artık. Kurtlar Vadisi devrini tamamlamak üzeredir. Bu gerçeği görmesi ve kabul etmesi gerekenler var. Her güzel şeyin bir sonu olduğunu bilmek gerekir. Birinciliği tartışılmıyordu, rakiplerine fark atıyordu, karşısında hiçbir dizi duramıyordu fakat bu devir maalesef kapanmıştır. Dizi başladığı günden bu güne çok değişime uğradı her şey denendi, bu saatten sonra dizinin tekrar eski günlerine dönmesi çok zor.

Yapım şirketi bir zamanlar kendine çok güveniyordu. ‘Dizinin tekrarı yokmuş’ olsa ne olur kendi eskisi kadar izlenmiyor tekrarı nasıl izlensin bırakın artık o eski söylemleri. Kurtlar Vadisi’nin çok güvendiği Perşembe akşamlarına kar yağmıştır. Aynı gün aynı saat söylemlerinin çürüdüğü gün gibi ortadadır. Herkesi ve her şeyi kurtaran Kurtlar Vadisi’ni Süperman bile gelse kurtaramaz bu saatten sonra.

(Setarkasi.com)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
çok doğru. zamanı geldi izlerkenbile sıkılıyorum artık.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ben beğenerek izliyorum, sona gelindiğini de düşünmüyorum. Beğenmeyen izlemez, Fatmagül'ün izlendiği bir ülkede Kurtlar Vadisi izleyenleri rahat bırakın lütfen.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tam saatinde izlemesem de hiçbir bölümünü kaçırmam. :)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
reytingler reklam verenler için bir göstergedir...
Çok kaliteli yapımlar her zaman reyting alamayabilir...

Recep İvedik denilen şeyin türkcell reklamları dışında bir sahnesini dahi izlemedim...
Peki bir şey mi kaybettim?

Tüm Türkiye'nin bir şeyi izliyor olması diğer yapımları ortadan kalkmaya mı zorlamalı?

Eğer bir insan Fatmagül müdür nedir o çok izleniyor Kurtlar az izleniyor o yüzden Kurtları bırakıp Fatmagül ü izleyeyim diyorsa o onun zevksizliğidir...
Kendi zevkini oluşturamamış adam başkalarının zevkiyle hareket eder...

Fatmagülü izleyenler zevksiz demiyorum
Çoğunluk onu izliyor diye izleyenler zevksiz diyorum...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ben sonlanacağını sanmiyorum... Yanii pusu olarak sonlanır belki ama yeni dönemde başka bi versiyonla ekranlara dönecektir. Her ne kadar rayting sıralamasında geriye düşmüş bile olsa KVP iyi gelir getiren bi yapım böyle bi yapımdan tv yöneticilerinin ve yapımcıların vazgeçeceğini hiç sanmiyorum...

Ayrıca KVP yayından tamamen kalkmış olsa tv de büyük bi boşluk oluşur gibime geliyor böyle bi boşlukta nasıl doldurulur bilemiyorum artık saçma sapan dizilerle dolmaz o boşluk...

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Pusu baştan aşağı aceleye getirilmiş bir projedir. K.V Terör yasaklandıktan sonra hızlı bir şekilde Pusu'yu ortaya çıkardılar. Ne konu var ne başka bir şey.

Eski vadinin konusu başından sonuna kadar belliydi. O yüzden kalitesiyle fark atıyordu. Şimdi senaristler 2 hafta sonra ne olacak onu bile bilmiyorlardır. 96. bölüme kadar dayanabildim. Sonrasını izlemedim.

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Sadece 1 dizinin arkasına düştü diye diziler yayından kaldırılsaydı ohooooo :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Senaryo düzgün yazılsa bence yine rahat birinci olur ama son zamanlarda resmen çuvallıyorlar.