Kurtlar Vadisi Pusu 60. Bölüm Fragmanı

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bulut ölmemeiş olabilir hatta bulut u son anda Memati bile kurtarmış olabilir :D
Düşünseniz Bulut da Polat ın ekibine katılıyor :D

---
Bu arada facede dedikodu geziyor Bulut ben bir dizide 60. bölümden sonra oynamam diye çok öncelerde bir röportaj vermiş...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
burdan devam edelim lütfen
Elbruz46 dedi ki:
Kurtlar Vadisi'nde bu hafta kimler ölüyor?Herkesin ilgiyle izlediği iki karakter bu haftanın kurbanları.

urtlarvannddd.jpg
Kurtlar Vadisi'nde bu hafta oluk oluk kan akacak.

Dizinin çok önemli iki karakteri bu haftanın kurbanları olacak.

Kurtlar Vadisi'nde işler yeniden karışıyor. İntikam ateşiyle yanıp tutuşan Polat, ortalığı birbirine katacak. Vadi'de bu hafta şiddet zirve yapacak ekranda resmen oluk oluk kan akacak!

Vadi'de işler karışıyor. Düştüğü tuzakta alevler içinde kalan Memati'nin yardımına Polat yetişecek.

Halo Dayı'nın ölüm haberi üzerine intikam haberiyle yanıp tutuşan Polat, emniyete gider. Burada dizinin yeni belalısı Cevat Ağa'yla karşılaşacaktır.

Dizinin intikam peşindeki bir diğer ismi ise oğlu Fuat'ın ölümüyle sarsılan Davut Tataroğlu! Kızı İnci'nin de baskısıyla katilin peşine düşen Davut Tataroğlu, Yalçın Bulut'a işkence yapar!

Avukatı Yalçın Yıldız'ın da katıldığı sorguda Bulut'a Memati'nin işlediği cinayet itiraf ettirilir. Bulut'un bu itirafı, ilk bombanın pimini çeker. Bulut, Yalçın'ın silahından çıkan tek kurşunla diziye veda eder.

Yıldırım'ın ölümüyle sarsılan Muro ise ekibiyle intikam için yemin eder!

Memati'nin gözünü ise resmen kan bürür. İskender'in baskısı nedeniyle sindirilen ekip, bu kez bol aksiyonlu sahnelerle karşımıza çıkar!

Mehmet Fikret Hazarbeyoğlu, ettiği yemini yerine getirir ve işlerine burnunu sokan abisi Ahmet Kudret Hazarbeyoğlu'nu öldürür!

Diziye son iki bölümdür katılan ve Halo Dayı olmak üzere bir hayli kan döken Cevat Ağa, emniyette Polat'la karşılaşır. Cevat Ağa'nın bir sözü Polat'ı çileden çıkarmaya yeter de artar bile!

Medyaradar

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
anam anam bune lan polatın karısın adını agzına almış cavit oof offf bune laan

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Vayy bee bune yaaaaa... Müthiş haaa!...

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sezon finaline girecekler ya heyecanı üst seviyede tutuyorlar:)

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Fragmanda Polat'ın gözleri nerdeyse yerinden fırlayacak. Birde dikkat ettiniz mi bilmiyorum, Cevat "Yeni evlisin, karına bir hediye daha yollayacağım" diyor. Demek ki bir hediye yollamış daha önce. Polat'ı kimse tutamaz, Cevat'ın ölümü yakın.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
hediye olarak halonun kafasını yollamış işte

ayrıca bulut ölmedi die düşünüyorum bende

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bulut'un ölmesi kötü oldu be Polat'ta şu Cevat'ın işini bitirirse güzel olur ne güzel çaktı kafayı ve goooool.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,152
Bulut ölmemeiş olabilir hatta bulut u son anda Memati bile kurtarmış olabilir :D
Düşünseniz Bulut da Polat ın ekibine katılıyor :D

---
Bu arada facede dedikodu geziyor Bulut ben bir dizide 60. bölümden sonra oynamam diye çok öncelerde bir röportaj vermiş...

Dedikodudur o :D

croft

Doçent
Reaksiyon puanı
0
cevatmı cavitmi netleştirelim şu konuyu önce :D

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
-bu penguen ne
-kesimlik odun ağam

:D :D :D :D

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
kurtlar vadisi ni hiç izlememiştim ama bundan önceki bölümü izledim ve çok beğendim bu yüzden bu bölümü de izleyeceğim.:D

ramço55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
memati atlatmış ii saten memati olmasa dizi çekilmez polat yine bu bölümde de kendisinden söz eddirecek

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
iskenderin kızı ne edecek onu merak ediyorum bende :D