- Reaksiyon puanı
- 414
Arkadaşlar Kurtlar Vadisi Kaos mevzuları vardı ne oldu cidden sizce?
AKP millet gerçekleri daha görmesin diye yasak koymak ister mi sizce? Öyle şeylerde duydum çünkü.Bu saatten sonra Kurtlar vadisinin tutacağını düşünmüyorum.
Kimse bu toplara girip bir sürü para yatırmak istemeyecektir o diziye. Yatırsa bile hangi kanalda yayınlanacak! Kadronun yarısı öldü zaten diğer yarısıda +60 yaş oldu.
Kurtlar vadisi adıyla 4 oldu dizi çekiliyor 4 olduda film millet bıktı artık Kurtlarvadisinden bence. Ayrıca Kurtlar vadisi Muhafazakar bir diziydi. Ülkesini devletini milletini kötü göstermezdi hiç bir zaman. AKP neden yasak veya engel koysun diziye!
AKP millet gerçekleri daha görmesin diye yasak koymak ister mi sizce? Öyle şeylerde duydum çünkü.
1) Şuan da burada sorguluyorum.Her duyduğuna sorgulamadan inanır mısınz?
Ne gerçeği görecek! Dizi ne yapacak ne anlatacak sanıyon sen.
2) (Yanlışım yoksa) Örneklerinden bir tanesi Pusu'nun eski sezonlarında Rusya'yla ilgili günümüzde yaşanılan doğalgaz krizini İhtiyarlar Heyetinin başkanı Toplantısında açıklıyordu.
Hocam benim anlamadığım Türkiye için 2023 sonrası ve seçim gerçekleşeceği zaman neler olabileceği açıklandı mı acaba dizide bunu merak ediyorum.Burada halkın bilmemesi gereken veya gizli kapaklı ne var ki?
Her Türk bilir zaten Rusya'ya veya ABD'ye güvenmeyecen diye. Veya herkes az veya çok bilir bu ülkelerin terör örgütlerine destek çıktığını veya yardımcı olduğunu.
Hocam benim anlamadığım Türkiye için 2023 sonrası ve seçim gerçekleşeceği zaman neler olabileceği açıklandı mı acaba dizide bunu merak ediyorum.
Öyle demeyin hocam Kurtlar Vadisi Türkiye'nin Simpson'larıdır.Ayrıca açıklasa ne olur varsayım üstüne senaryo olur sadece. Sanki kahin adamlar geleceği görecekler...
Kimsenin bıktığı falan yok, hala tekrar tekrar izleniyor YouTube’da. Gelse eskisi kadar olmasa da tutar.Bu saatten sonra Kurtlar vadisinin tutacağını düşünmüyorum.
Kimse bu toplara girip bir sürü para yatırmak istemeyecektir o diziye. Yatırsa bile hangi kanalda yayınlanacak! Kadronun yarısı öldü zaten diğer yarısıda +60 yaş oldu.
Kurtlar vadisi adıyla 4 oldu dizi çekiliyor 4 olduda film millet bıktı artık Kurtlarvadisinden bence. Ayrıca Kurtlar vadisi Muhafazakar bir diziydi. Ülkesini devletini milletini kötü göstermezdi hiç bir zaman. AKP neden yasak veya engel koysun diziye!
Defne Samyeli'yi dizide yeniden görmek isterdim.Kimsenin bıktığı falan yok, hala tekrar tekrar izleniyor YouTube’da. Gelse eskisi kadar olmasa da tutar.