- Katılım
- 29 Haziran 2007
- Mesajlar
- 64,457
- Reaksiyon puanı
- 530
- Puanları
- 0
Kurtlar Vadisi Pusu'nun 51. bölümüyle ilgili düşüncelerinizi forumda paylaşıyoruz...
Valla yine hayal kırıklığı ile dolu bir bölümdü.
Sadece düğün basan Memati'nin yardımına Abdül'ün koşması güzeldi.
Bir de Seyfo Dayı'dan kısa da olsa bir bölüm görmek güzeldi...
Özlemişiz eski günleri.![]()
"Kireç kuyuları" da dizideki yerini almış
Malesef öyle. İnşallah her anlamda kaliteli bölümler izlemeye devam ederiz. Bu bölümü fazla beğenmesem de bazı sahneleri çok güzeldi. Eskiye dönüşler olsun yeni bölümlerde de. Seyfo Dayı'yı gösterdikleri gibi...Kireç kuyularını iyi yakalamışsın
Dizinin başlangıcına bakarsak Polat'ın yeni hanım arkadaşının resmi tanıtımda Memati'den bile önce çıktı. Bu da demek oluyor ki çok ciddi bir tepki almadıkları sürece en azından Polat'ın aşk maceralarına tanık olacağız.
Gel de Osman Sınav'ı arama...rezalet. brezilya dizilerine döndü. senaristler ne iş yapıyor anlamadım.
herkese bi kız bulmuşlar.
yazık.
Bunun cevabını Erhan çok güzel bir şekilde verdi.Devlet kendi elemanlarını özel eğitiyor normal vatandaşlarıda birşey öğrenmesinler diye 20 sene süründürüyor benzeri bir laf etti.Nesini paylaşacağız hareket yok bir şey yok aşk dizisi oldu kaldı. Polatın şifre çözmeye çalışması biraz güzeldi ama insan bunu da sormadan edemiyor. Sen nasıl bu kadar şey biliyorsun polat.
Adam Kürtçe bile biliyordu yaw.![]()