Kurtlar Vadisi Pusu 49. Bölüm Fragmanı

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İyiden iyiye prison break temasına girdi bu dizi :) Orda da ajanlar delilleri, insanları ortadan kaldırıyordu :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Yayınlandığı Gece 12 den sonra upload Ede bilirsen Çok Kişi İzler.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
perşembeyi 4 gözle bekliyorum :)

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Bekle gör ...

as66

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Muro ölüyomu yaw.
Murosuz kurtlar vadisi istemiyoruz. :D

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
muro ölemez ki :D
adamın daha filmi çıkmadı :D

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kv yi şimdi izliyorum resmen saçmalamışlar muronun filminin reklamını yaptılar resmen :S

Bagcivan

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kv yi şimdi izliyorum resmen saçmalamışlar muronun filminin reklamını yaptılar resmen :S

zaten filme gitmeden filmi fragmanlarla izledik + bide dizinin içinde arabada giderken reklam yapıyorlar bu para kafalı zihniyet yüzünden o filme gitmeyecegim.Bide film sani bozuluyor be :S abdül hey ve memati birbirine giriyor olaya bak :S

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
O araba patlatma sahnesi ne kadar kötüydü yaa :D Bi ara çizgi film seyrediyorum sandım :D

Ayrıca sizin de dediğiniz gibi Muro filminin reklamını da muhteşem derecede yaptılar:donatello:

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
O araba patlatma sahnesi ne kadar kötüydü yaa :D Bi ara çizgi film seyrediyorum sandım :D

Ayrıca sizin de dediğiniz gibi Muro filminin reklamını da muhteşem derecede yaptılar:donatello:

aynen katılıyorum roketin arabaya çarpması dumanlar bu kadar basit olabilirdi, hele bide polatın büyük oyuncağına ne demeli o an o arabanın vurulacağını bilip kumandalı araba yapıyosunda o anda zekiye niye plan yapmıyorsun?? çok boşluklar var ama işte izliyoruz ..:wacko:

garfi

Asistan
Reaksiyon puanı
2
En Başından Beri Prison Break Hırsızları.Rezalet

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
KV kalitesi düşüyor. Pusat gibi onuda yayından çekerler mi?

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aynen katılıyorum roketin arabaya çarpması dumanlar bu kadar basit olabilirdi, hele bide polatın büyük oyuncağına ne demeli o an o arabanın vurulacağını bilip kumandalı araba yapıyosunda o anda zekiye niye plan yapmıyorsun?? çok boşluklar var ama işte izliyoruz ..:wacko:

İlkin bende senin gibi düşündüm, daha sonra senaryo gereği, Muro'nun derin kebap iskender tarafından öldü sanılması için bu şekil ayarlandığını düşündüm. Hatırlarsan Polat, Muro'ya Gizli tanıklık yapacaksın dedi. Yani İskenderin Muro'nun peşini bırakması için bu tarz düşünüldü ;)