Kurtlar Vadisi Pusu 177. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
sencer bey iran'ın adamı çıktı galiba ya, polat ağamız ona bırakmayacak gibi duruyor.
aksaçlı'nın akibetini merak etmeye başladım şimdi.:)

Sencer Bey biraz karışık. Kimin adamı olduğu belli değil. Aksaçlıyı ben başlarda hain sanmıştım ama değilmiş. Adam bildiğin vatansever çıktı :) Ayrıca Rauf'a da üzüldüm yav. Sağlam duruyordu dizide :D

Reaksiyon puanı
10,315
Sencer Bey biraz karışık. Kimin adamı olduğu belli değil. Aksaçlıyı ben başlarda hain sanmıştım ama değilmiş. Adam bildiğin vatansever çıktı :) Ayrıca Rauf'a da üzüldüm yav. Sağlam duruyordu dizide :D

he yav, rauf sahiden kalıbıyla bir başka güzellik katıyordu dizinin ve ihtiyarların havasına...
keşke onu yaşatsaydılar.

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
he yav, rauf sahiden kalıbıyla bir başka güzellik katıyordu dizinin ve ihtiyarların havasına...
keşke onu yaşatsaydılar.

Asıl merak ettiğim, Türkiye' yi sömüren yapı (Ergenekon) deşifre ediliyor yavaş yavaş. Türkiye' de "İhtiyarlar" gibi derin bir yapılanma var mı acaba.

Reaksiyon puanı
10,315
Asıl merak ettiğim, Türkiye' yi sömüren yapı (Ergenekon) deşifre ediliyor yavaş yavaş. Türkiye' de "İhtiyarlar" gibi derin bir yapılanma var mı acaba.

sanırım "encümen-i daniş" dedikleri yapıydı bu ihtiyarların asıl olduğu yapılanma...
fakat bu aralar inzivadalar, ortalıkta hiç gözükmüyorlar.
türkiye hukuku yerine oturttukça bunlar kaçacak delik aramaya başlıyor, anında kamuflaj oluyorlar.