Kurtlar Vadisi Filistin Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Filmi beğendiniz mi?

• Beğendim

Kullanılan: 11 68.8%
  • Beğenmedim

Kullanılan: 5 31.3%

• Kullanılan toplam oy
    16

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Filme gidenler varsa anlatsınlar biraz film iyi mi, kötü mü? :)

167537_178305745537584_119293644772128_429753_2330733_n.jpg

DwL

Asistan
Reaksiyon puanı
2
10 üzerinden 6 notum.Senaryo biraz saçma, abartı fazlaydı.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
yorumları dikkatli yapın gitmeyenler olduğunu düşünün:)

geçen kurtlar vadisi dizisine baktım.ellerinde silahlarla koşarak çatışan polatı ve adamlarını görünce kanal değiştirdim.Silah tutuşları olsun koşarken ateş etmeleri olsun çocukçaydı,kamera açılarıyla bunu gerçekçi hale getirebilirdi ekip ama demek onların da potansiyeli bu..Ülkemizde bu kadar çok izlenmesine şaşırıyorum.. çok basit sahneleri var yah.. tabi bu fikirler beni ilgilendirir.

izleyenlere saygım var :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
geçen kurtlar vadisi dizisine baktım.ellerinde silahlarla koşarak çatışan polatı ve adamlarını görünce kanal değiştirdim.Silah tutuşları olsun koşarken ateş etmeleri olsun çocukçaydı,kamera açılarıyla bunu gerçekçi hale getirebilirdi ekip ama demek onların da potansiyeli bu..Ülkemizde bu kadar çok izlenmesine şaşırıyorum.. çok basit sahneleri var yah.. tabi bu fikirler beni ilgilendirir.

abim benim iste yorum bu demek yanlız degilmisim.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Sen yine de fazla ses etme vadi hayranları talan eder bizi:))

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Vadiyi izlerken gündemi değerlendirmesi ve esprili diyalogları ilgimi çekiyor diyeyim de tamamen tu kaka demeyelim.aksiyon sahneleri sınıfta kalıyor maalesef

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
izleyene saygimiz var zaten sen belirtmissin. ama ben izlerken sıkıntıdan kendimi kesesim gelio dayanamiyorum.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hastasıyız. :D

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sinema sitelerinde ki yorumlara baktım da, senaryo hariç aksiyon sahneleri hollywood kadar kaliteli hatta daha iyi olduğunu yazanlar da var. İzlemek lazım.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Şöyle bir açıklaması var.Biz de rahatsızız ancak son 10 bölümü gelişi güzel çektiler.Hem film hem de dizi çekmek kolay mı ancak ondan önceki bölümlerde gayet iyi efektler,kamera açıları veriliyordu.Hele İskenderin olduğu bölümlerde çok çalışıyorlardı.Biraz düşünseniz...

---------- Post added at 03:13 ---------- Previous post was at 03:12 ----------

Filmdeki aksiyon sahneleri ise olağanüstü.Bence hikaye de amacına uygun yine de çok iyi değil...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
daha şimdi geldim sinemadan benim düşüncem bu filmi izlemeyen pişman olur çok güzel sahneler var

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Bugün gidecektim "arkadaş tron a gidelim pazartesi halk günü 9 tl olacak "
dedi artık pazartesiye :D

Çok beğendim filmi aksiyon sahneleri de güzeldi..Mutlaka tavsiye ederim :thumbup1:

ATAKAN VAROL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yorumları dikkatlice okudum ve laf aramızda çok güldüm bazılarına yemeden,içmeden hemen kurtlar vadisi filistin filmine çamur atmaya başlamışlar yok şöyle,yok böyle yıllardır abd'nin kocaman balon olarak önümüze sunmuş olduğu rambo serilerini ve diğer filmlerini izlerken gık demediniz ama naberrrr ......:)))

bırakın bu kokmuş ayakları beylerr en azından hiçbirşeye saygınız yoksa bile bu muhteşem filmi ortaya çıkarmak için geceli,gündüzlü çalışarak emek harcayanlara saygınız olsun.. bu filme gitmeyenlere gerçekten çok üzülürüm valla bakın ben film güzel demiyorum film mükemmel,muhteşem ve dehşet onun için güzel kelimesi bu filme yakışmaz 5 beden küçük kalır..

Tek kelime ile şahsım adına onca riski,baskıyı,tehdidi,olumsuz eleştiriyi ve kamuoyu baskısını göze alıp bu muhteşem yapıtı gözü kara bir şekilde ortaya çıkaran pana filme ve emeği gecen herkese yürekten teşekkür ediyorum...

Gitmeyen arkadaşlar varsa hiç düşünmeden gitsinler gönülden ve yürekten söylüyorum'ki sinemaya harcadıkları parayada,zamanada fazlasıyla değecek mükemmellikte bir şaheser kurtlar vadisi filistin...ayrıca bu filimle üzerlerine büyük tepkileride alma cesaretini göstermeleride bambaşka bir olay bu filmi izleyenler çok net görecekler'ki sinemada olsa bu kadar risk almak birçok kişinin cesaret edemeyeceği birçok babayiğidin göze alamayacağı birşey...!!

Ortaya çıkardığınız bu mükemmellik için tekrar yürekten teşekkürler pana film harikasınız....!!!!

Kurtlar vadisi filistin'e salonda ayakta alkışlayanlar adına verdiğim puan = 100 üzerinden -100 işte olay bu kadar basit

---------- Post added at 04:35 ---------- Previous post was at 04:04 ----------

((((( kurtlar vadisi filistin filmini izleyemeyen veya karambolde kalanlara özel mesaj ))))

değerli arkadaşlar birçok forum ve sinema tanıtım sitelerinde yorumlarında kurtlar vadisi filistin hakkında atıp tutanlar/olumsuz yorumlar yapanlar çok iyi bilinki kurtlar vadisini tv'de bile izlemeyip arkadaş ortamıyla gittikleri sinemada arkadaş çoğunluğunun ''' valla abi biz kurtlar vadisi filistin ''' filmine gireceğiz demesi üzerine gık diyemeyip çoğunluğa uyarak mecburiyetten girip kurtlar vadisi filistini izleyenlerden başkası değildir...eeee kurtlar vadisini tv'de dahi izlemeyen bu kişilerden kurtlar vadisi filistin hakkında olumlu birşeyler yada övgü beklemek mümkün değil hatta mucizedir...:)))

onun için bu tür yorumları dikkate alıpta bu mükkemmel filmi kaçırmayın sonra çok üzülürsünüz...benden söylemesi

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Gitmek gerek. Recep'i geçmesi lazım filmin.

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Filmi 2 defa izledim.İlk izlediğim de filmin başına yetişemedim.İkincisinde de yetişemedim :D

Film hikaye olarak boş yine de amaca uygun zaten öylesine çekilmiş.

Bazı arkadaşların aksine :) efektler , aksiyonlar sahneleri Hollywood ile yarışır düzeyde...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İlk 3 günde 676.198 kişi tarafından izlenmiş, 6.166.994 TL hasılat elde edilmiş.

Bu rakamlar rekoru unutun diyor ama bakalım...

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
sinema bileti alan herkese çıkışta bir silah birde israil bileti hediye etmelerini istedim:D

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ne aksiyon sahnesı değil hollywood Bollywoodun bile yanından geçmez sadece iki gözle bakın göreceksiniz. Polat askerı camın arkasından vuruyor askerın beynı cama yapısıyor :) Sacma sapan ısler. Irak'ın senaryosu 10 numaraydı bu sadece aksiyondan ibaret olmus.

Nerde ıraktakı dıyaloglar zıkır sahnesı ama yahudı komutan harıka oynamıs. Bir gemi sahnesı var mavı marmara ne gırıs var ne gelısme ne sonuç.

Biz aksiyon çekebiliyoruz demek için yapmışlar. Ama sunu dıyelım kı yinede TR de yapılmış en iyi aksiyon.