Kurtlar vadisi filistin geliyor...

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Kurtlar Vadisi senaristi Bahadır Özdener’den şok açıklamalar…

Kurtlar Vadisi senaristlerinden Bahadır Özdener, İsrail’le yaşanan kriz üzerine konuştu.

Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İsrail’in savaş suçu işlediği ifadesine yer verilmesinin ardından, İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın, Tel Aviv Büyükelçisi’ni çağırarak, ülkesi adına duyduğu üzüntü ve rahatsızlığı dile getirmesi üzerine bir basın açıklaması yapmıştı. Dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener, bu konuyla ilgili haber bültenlerine verdiği röportajlarda Kurtlar Vadisi hayranlarına bir de büyük müjde verdi. “Kurtlar Vadisi Filistin” filminin hazırlıklarını yaptıklarını anlatan Özdener, söyleyecekleri daha çok sözlerinin olduğunu belirtti.

KAYNAK

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
http://www.kurtlarvadisi.com/images/kvfilistin.jpg

kvfilistin.jpg

“KURTLAR VADİSİ FİLİSTİN” GELİYOR...
Kurtlar Vadisi senaristi Bahadır Özdener’den şok açıklamalar…

Kurtlar Vadisi senaristlerinden Bahadır Özdener, İsrail’le yaşanan kriz üzerine konuştu.

Pana Film, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İsrail’in savaş suçu işlediği ifadesine yer verilmesinin ardından, İsrail Dışişleri Bakanlığı’nın, Tel Aviv Büyükelçisi’ni çağırarak, ülkesi adına duyduğu üzüntü ve rahatsızlığı dile getirmesi üzerine bir basın açıklaması yapmıştı. Dizinin senaristlerinden Bahadır Özdener, bu konuyla ilgili haber bültenlerine verdiği röportajlarda Kurtlar Vadisi hayranlarına bir de büyük müjde verdi. “Kurtlar Vadisi Filistin” filminin hazırlıklarını yaptıklarını anlatan Özdener, söyleyecekleri daha çok sözlerinin olduğunu belirtti.

http://www.kurtlarvadisi.com/index.php?site=news&news_id=392

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hmm. Farketmez. Birleşirelim konuyu.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Gelsin Gelsin Senaristlerin Anlatmak İstediğinin Güvenilirliğine Bakarak Zevkle İzleriz

Ama Yasal Engellemeler ile Karşılaşabilirler

sabayon

Asistan
Reaksiyon puanı
6
son zamanlarda israil ile çok uğrasıyolardı lafı çok geciyodu
iyi olur yapsınlar

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Filistin bahane hazır gündemdeyken Bide Filistinin üzerinden para kazansın Pana film bakalım Sanki biz bilmiyoruz orada ne olduğunu birde film'ini çekicekmiş Çek bakalım.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Çeksinler. Hatırlatmakta fayda var!

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Çeksin Tabi Olanları Film Tadında İzlemek Daha Yararlıdır

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Filistin bahane hazır gündemdeyken Bide Filistinin üzerinden para kazansın Pana film bakalım Sanki biz bilmiyoruz orada ne olduğunu birde film'ini çekicekmiş Çek bakalım.

tekrar hatırlamak çok mu rahatsız edecek? orada ki dramın filmleştirilerek gündemde tutulması, uyuyan kalabalığın dikkatinin çekilmesi, gözleri kör dünyalılara orada bir kıyım yaşanıldığının hatırlatılması dikkate alındığında, senin tek görebildiğin şey şey para mı? Yahudiyi rahatsız eden her şey beni mutlu eder. Bu filminde onları rahatsız ettiği çok açık. Laf söyleyecem diye kimin yanında durduğunuzu, kime destek verdiğinizi fark edin.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kurtlar Vadisi Irak filminin başarısı ortada. Filistin filminin de çekilmesi bu başarıyı katlayacaktır. Bu projeye destek çıkmak gerekir.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
İyi bi gelişme ama çok iyi göndermeler yapılması lazım filmde. Tabi diplomasi engeline takılmazsa.. .

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Hollywood bugün bize kendi düşündüklerini nasıl bizim düşüncelerimiz haline getirdi, bizlerde kullanmalıyız, böyle mesajların bize olumlu etkisi yadsınamaz.

kaptan31

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
diziyi kaldırsınlar bari film çekmekten diziyi çekemiyolar, zaten doğru düzgün yayınlanmıyo kaldırsınlar bizde boşuna beklemeyelim, her hafta acaba varmı diye düşünmeyiz hiç olmazsa.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
tekrar hatırlamak çok mu rahatsız edecek? orada ki dramın filmleştirilerek gündemde tutulması, uyuyan kalabalığın dikkatinin çekilmesi, gözleri kör dünyalılara orada bir kıyım yaşanıldığının hatırlatılması dikkate alındığında, senin tek görebildiğin şey şey para mı? Yahudiyi rahatsız eden her şey beni mutlu eder. Bu filminde onları rahatsız ettiği çok açık. Laf söyleyecem diye kimin yanında durduğunuzu, kime destek verdiğinizi fark edin.

Baksana Dünyanında umrunda Filistin Ben amerikalıyım Aslen Bakma Aslında israilliyim öle türk forumlarında takılıyorum Filistin katledilmesinden hoşlanıyorummu diyim sana? Hayır arkadaşım sanki şimdi kurtlar vadisi çekildi diye dünya ayağa kalkacak aa filistinde ne oluyormuş diye sanki dünya Bilmiyor bunu Birleşmiş milletlerin binasını bombalayan isralin nasıl bir vahşet ve kıyım yaptığını Dünya görmüyecek kadar kör tabi. uyuyan kalabalık demişsin kardeşim Ben burada yardım şirketleri var Düzenli olarak yardımımı yaparım hem onlara destek olurum Hemde Filistine Sonuçta Bu film gidipde para vermek hiç bi filistinlinin yararına değil burada kazanan yine şaşmazlar olucak Ve sen inanıyormusun bunu çeken Yapımcı Filistin amacınamı çekiyor ? Yine gidicek polat 2 adam vurup dönücek Bizde Çılgın Türklerde diye ayakta alkışlıyıcağız başka birşey değil. Yahudi rahatsız olmaz Bir türk filmi umurlarında olmaz bakma öle diplamatik şeylere Eğer rahatsız olsa katliamı durdurur burada yine cöbü dolduran şaşmazlar olucak. Ben israillerin yanında duruyorum arkadaşım Hadi senin tabirinle öle olsun sende Filistinlerin yanında duruyorsun git filmi alkışla bakalım Filistinlilere bi yararın dokunucakmı Ben burada film çekilmesin demiyorum ama Firmanın reklamının iyi olmasını eleştiriyorum.

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
TazzzY ne bekliyordun? Adamlar aylarca uğraşıp sette yemek parası, oyuncuların parası, bilgisayarda efekt ve montajla uğraşanların parası, kameramanların parası, set parası, vs vs.. o kadar para yatıracak o filmi yapan herkez yorulacak.. insanların filistinde olanları daha iyi anlamasını sağlayacak ve para almayacak?

''___________'' (fill in the blanks)
iyi düşünceli bir insan, olayları tek taraflı düşünen insan, 3. dünya ulvisi vs vs.. boşluk herhangi bir şeyle doldurulabilir (like keyboard + monitor)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
TazzzY ne bekliyordun? Adamlar aylarca uğraşıp sette yemek parası, oyuncuların parası, bilgisayarda efekt ve montajla uğraşanların parası, kameramanların parası, set parası vs vs.. o kadar para yatıracak o filmi yapan herkez yorulacak.. insanların filistinde olanları daha iyi anlamasını sağlayacak ve para almayacak?

''___________'' (fill in the blanks)
iyi düşünceli bir insan, olayları tek taraflı düşünen insan, 3. dünya ulvisi vs vs.. boşluk herhangi bir şeyle doldurulabilir (like keyboard + monitor)

Benim görüşüm budur Sizinki farklı olabilir Ama bazı arkadaşlar filmleri çok ciddiye alıyorlar Hiç bi filmle bir katliamı engelleyemezsin Dünya susuyorsa sen bağırsanda farketmez.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Gelsin bakalım.:)

Cloakengaged

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
147
Benim görüşüm budur Sizinki farklı olabilir Ama bazı arkadaşlar filmleri çok ciddiye alıyorlar Hiç bi filmle bir katliamı engelleyemezsin Dünya susuyorsa sen bağırsanda farketmez.

Dediğinde bir görüş açısı fakat insanların para yatırıp, aylarca, yıllarca uğraştığı bir yapımın bedavaya çıkmasını beklememek gerekir... Tamam Pana Film dünyayı kurtaramaz, filistin-israil olaylarından çıkar sağlamakda istiyor olabilir fakat insanların ortada nelerin döndüğünü ve olayları daha iyi anlamasını sağlayacakdır bu film...
senin gibi düşünenler zaten filme gidip "çıkarcı gördükleri" firmaya katkıda bulunmazlar..

ayrıca 2012 söylentilerinin yayılması üzerine 2012 diye film çıkdı hollywood studyolarından
ama hiç senin gibi düşünen birine rastlamadım (bkz. forumlarda, haber, sinema sitelerindeki yorumlarda)

yani bu gibi olaylarda madalyonu 2 taraflı görmek lazım...
(aynaya tutarak 2 tarafınıda görebilirsiniz)

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Baksana Dünyanında umrunda Filistin Ben amerikalıyım Aslan Bakma Aslında israilliyim öle türk forumlarında takılıyorum Filistin katledilmesinden hoşlanıyorummu diyim sana? Hayır arkadaşım sanki şimdi kurtlar vadisi çekildi diye dünya ayağa kalkacak aa filistinde ne oluyormuş diye sanki dünya Bilmiyor bunu Birleşmiş milletlerin binasını bombalayan isralin nasıl bir vahşet ve kıyım yaptığını Dünya görmüyecek kadar kör tabi. uyuyan kalabalık demişsin kardeşim Ben burada yardım şirketleri var Düzenli olarak yardımımı yaparım hem onlara destek olurum Hemde Filistine Sonuçta Bu film gidipde para vermek hiç bi filistinlinin yararına değil burada kazanan yine şaşmazlar olucak Ve sen inanıyormusun bunu çeken Yapımcı Filistin amacınamı çekiyor ? Yine gidicek polat 2 adam vurup dönücek Bizde Çılgın Türklerde diye ayakta alkışlıyıcağız başka birşey değil. Yahudi rahatsız olmaz Bir türk filmi umurlarında olmaz bakma öle diplamatik şeylere Eğer rahatsız olsa katliamı durdurur burada yine cöbü dolduran şaşmazlar olucak. Ben israillerin yanında duruyorum arkadaşım Hadi senin tabirinle öle olsun sende Filistinlerin yanında duruyorsun git filmi alkışla bakalım Filistinlilere bi yararın dokunucakmı Ben burada film çekilmesin demiyorum ama Firmanın reklamının iyi olmasını eleştiriyorum.

tazzy söylemlerimde seni itham ettiğim kısımlar için kusura bakma. fakat yorumun bana biraz bunu çağrıştırdı. bu sebeple böyle bir yorum yazma hissi duydum. Bu mesajınla seni daha iyi anladım. Kusuruma bakma.

Ben ne olursa olsun filmin kamuoyu oluşturacağını düşünüyorum. Bu birilerinin para kazanmasından daha önemli bir konu.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Dediğinde bir görüş açısı fakat insanların para yatırıp, aylarca, yıllarca uğraştığı bir yapımın bedavaya çıkmasını beklememek gerekir... Tamam Pana Film dünyayı kurtaramaz, filistin-israil olaylarından çıkar sağlamakda istiyor olabilir fakat insanların ortada nelerin döndüğünü ve olayları daha iyi anlamasını sağlayacakdır bu film...
senin gibi düşünenler zaten filme gidip "çıkarcı gördükleri" firmaya katkıda bulunmazlar..

ayrıca 2012 söylentilerinin yayılması üzerine 2012 diye film çıkdı hollywood studyolarından
ama hiç senin gibi düşünen birine rastlamadım (bkz. forumlarda, haber, sinema sitelerindeki yorumlarda)

yani bu gibi olaylarda madalyonu 2 taraflı görmek lazım...
(aynaya tutarak 2 tarafınıda görebilirsiniz)

2012 film'ine gittim Çokta beyendim çünkü ortada bi kalite vardır hatta bu film çıkarsa bunada gidicem Ama Bu film'in yapımcıları Irak Gladio Filistin gibi seri yapıyor hemde gündemdeki konular Sadece Bir filmin bu kadar ciddiye alınmaması gerektiğini belirtiyorum Irak Film'ini hatırlarsak hiç bi etkisi katkısı olmadı ama bazı arkadaşlar hala uyanmada uyumadan hatta beni israil'in tarafını tutmakla suçluyorlar varsın suçlasınlar Paranın ve imanın kimde olduğunu allahtan başka kimse bilmez Varsın oda Bu film izliyerek alkış yaptığında Filistinin kurtulduğunu sanarak eğlensin bakalım ama benim görüşüm budur Herkesin görüşüne saygım var tabi insanları aşağılayıp Belirli gruplara sokamam aynı daha deminki tepkiyle karşılaştığım ben sizinle nasıl sakin konuşuyorum yada saygımı bozmuyorum çünkü sizin bana Düzgünce saygıyla yaklaştığınızı yazılarınızdan anlıyorum tabi bu yoruma göre değişebilir herkes aynı olmaz

Yorumun daha yeni geldi önemli değil GKHNCKR Sonuçta insanlar konuşa konuşa anlaşır kimsenin kalbini kırma niyetim yok.

Ferrycan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Çeksinler çekmesinede yine Polat gidip orda Kara Murat gibi savaşmasın Irak filmi gibi. Senaryo umarım adam akıllı birşey olur.

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Hayatımda seyrettiğim tek Kurtlar Vadisi bölümü Kurtlar Vadisi Terör'dü. Yeni çıkacak olanı seyredebilirim.

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Pana Film'de nerde bir olay olsa hemen filmini çekiyor.Biliyor filmin tutulacağını.Umarım böyle bir film çekerlerde İsrail ve destekçileri utanır..

arakli

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Bu sefer bizim büyükelçiyi taburede oturttururlar ha :)

Neanderthal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Raci, Bahadır ,Cüneyt bir arada olursa izlenir.