Kurtlar Vadisi, Eyvah Eyvah'ı geçemedi!

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
'Kurtlar Vadisi: Filistin' haftasonunda 676 bin seyirci tarafından izlendi. Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren 'Eyyvah Eyvah 2'yi ise ilk 3 günde 801 bin kişi izlemişti.

Tartışmalı yapım 'Kurtlar Vadisi: Filistin' ilk haftasında 676 bin kişi tarafından izlendi. İyi bir açılış yapsa da 'Kurtlar Vadisi'nin yeni serüveni bir rekora imza atamadı!
'Kurtlar Vadisi'nin önceki filmleri 'Kurtlar Vadisi: Gladio' ilk üç günde 270 bin, 'Kurtlar Vadisi: Irak' ise ilk üç günde 1 milyon kişi tarafından izlenmişti.
Geçtiğimiz haftalarda gösterime giren Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve Demet Akbağ ile başrolünü oynadığı 'Eyyvah Eyvah 2'yi ilk üç günde 801 bin kişi izlemişti. Eyyvah Eyvah 2'nin toplam seyirci sayısı ise bu hafta 3 milyonu buldu.
Haftanın en fazla izlenen 3. filmi 'Tron Efsanesi' olurken, arkasından animasyon 'Ayı Yogi' ve 'Hür Adam: Bediuzzaman Said Nursi' geldi.
İşte Boxoffice.com'dan alınan rakamlara göre haftasonu seyirci rakamları:

1 - Kurtlar Vadisi: Filistin 676.198 (Toplam: 676.198)
2 - Eyyvah Eyvah 2 223.093 (Toplam: 2.948.620)
3 - Tron Efsanesi 61.277 (Toplam: 61.277)
4 - Ayı Yogi 61.002 (Toplam: 141.313)
5 - Hür Adam 34.306 (Toplam: 866.111)
6 - Kutsal Damacana 33.846 (Toplam: 177.917)
7 - Cadılar Zamanı Pinema 18.845 (Toplam: 175.289)
8 - Biutiful 14.759 (Toplam: 14.759)
9 - Aşk Sarhoşu 10.133 (Toplam: 84.495)
10 -Günah Keçisi 7.048 (Toplam: 47.935)

http://www.gazeteciler.com/gundem/kurtlar-vadisi-eyvah-eyvahi-gecemedi-29779h.html

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kanaatimce, bu film Kurtlar Vadisi'nin tatilde olduğu bir anda gösterime girse izleyici sayısı daha fazla olurdu ilk günlerde.

Ben de gideceğim bu hafta sonu inşallah. :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
eyvah eyvah 2 iyi gişe yapmış :)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Hür Adam 34.306 Bu Film'e çoğu kişi bedava gitti bi cinlik var demekki Banada teklif ettiler Bedava girmeyi ama sıkıcı film olduğu için boşa zamanımı öldürmeyeceğimi söylemiştim Bedava seyrettirip Gişede bi yerlere gelmeye çalışıyorlar film zaten yanlı :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
Hür Adam 34.306 Bu Film'e çoğu kişi bedava gitti bi cinlik var demekki Banada teklif ettiler Bedava girmeyi ama sıkıcı film olduğu için boşa zamanımı öldürmeyeceğimi söylemiştim Bedava seyrettirip Gişede bi yerlere gelmeye çalışıyorlar film zaten yanlı :)

demek ki her yerde böyleymiş TazzzY :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555

izlemediğin film hakkında bu yorumu neye göre yaptın?

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
izlemediğin film hakkında bu yorumu neye göre yaptın?

''Yanlı'' Cümlesini Kurmamının nedeni filmin belirli bi zümreye hitap etmesidir. AVM'lerde yayınlanan bir sinema filmine bir çok kişi bedava gidiyorsa ve Sanada diyorsa bedava gidebilirsin götürüyorlar Sende bunda inlik ararsın. Sinema Filminin yanlı dememin bir diğer nedenide Sinema yönetmeni filmi çektikden sonra Bazı şahıslara Filmi izletiryorlar ve O Kişilerde Filmin bazı yerlerine sansür koyuyor Bunu medyada görebilirsin İsmini vermiyorum o kişilerin...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
40 yılın başı farklı bir film çıkmış, eleştrilere bak. adamda suç ki farklı bir soluk çabasına girmiş. ondan sonra da deniyorki Türkler komedi dışında neden film yapamıyor. O kadar yapımcıyım diye dolaşıp hava atan adam var ama Mahsun gibi bir türkücü çıkıp Türk sinema tarihinin en yüksek bütçeli filmini yapıyor, sonra bir kesim çıkıp onada yanlı diyor, neden? çünkü ciddi bir konu. İşin bir diğer acı tarafıda izlemden bir filme eleştiri yapılması. seni sinemayı bedava izlemeye davet ettiler diye ürettiğin teoriye bak. (sözlerimi sana ve genele yazdım)

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
40 yılın başı farklı bir film çıkmış, eleştrilere bak. adamda suç ki farklı bir soluk çabasına girmiş. ondan sonra da deniyorki Türkler komedi dışında neden film yapamıyor. O kadar yapımcıyım diye dolaşıp hava atan adam var ama Mahsun gibi bir türkücü çıkıp Türk sinema tarihinin en yüksek bütçeli filmini yapıyor, sonra bir kesim çıkıp onada yanlı diyor, neden? çünkü ciddi bir konu. İşin bir diğer acı tarafıda izlemden bir filme eleştiri yapılması. seni sinemayı bedava izlemeye davet ettiler diye ürettiğin teoriye bak. (sözlerimi sana ve genele yazdım)

Yazdığım kelimelerde 3 5 kişiyi davet ettilermi sanıyorsun ? Bütün Bir Okulu nasıl davet edebilirler ve Farklı AVM'lere kim veriyor bunun parasını ? 350 kişilik bir okulun sinema biletini Fiyatı toplamda ne kadardır acaba Gerçekten çok masum bi davet :)

Filmin içeriği hakkında yorum yapmadım Sadece kendi yorumumu söyledim ama Her zamanki gibi Yanlış Anlaşıldım Neyse Önemli değil Sizde Haklısınız.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Arkadaş tarafını belli ettin ama diğer arkadaşın yorumunu niye anlamamazlıktan geliyorsun? Neyse yorum yapmayım siyasete girer. Türk sinemasında komedi dışın da bir sürü film var. Aksiyon, macera, dram ve siyasi içerikli. Komediye bağlamışsın sen o güzel aklını birde Mahsun'a.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Arkadaş tarafını belli ettin ama diğer arkadaşın yorumunu niye anlamamazlıktan geliyorsun? Neyse yorum yapmayım siyasete girer. Türk sinemasında komedi dışın da bir sürü film var. Aksiyon, macera, dram ve siyasi içerikli. Komediye bağlamışsın sen o güzel aklını birde Mahsun'a.

anlamamızlaktan geldiğmi birde sen anlatta anlayalım delianlı. senin güzel beyninide bi görelim.