Kürtçe Satış Programı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mfd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KÜRTÇE KONUŞAN SATIŞ PROGRAMI

Kaynak:
http://www.inndir.com/program.php?id=44728

DÜNYADAKİ İLK VE TEK KÜRTÇE PROGRAM KULLANSAK.COM EKİBİ TARAFINDAN YAPILMIŞTIR
Program istek üzerine Türkçe ve azerbeycan sürümü yapılmaktadır.
Sizde kendi dilinize veya şivenizde programın konuşmasını istiyorsanız lütfen bu not defterindeki konuşmaları kaydedip bize göndermeniz yeterli NOT DEFTERİNİ İNDİR http://www.kullansak.com/basindabiz.html

k.JPG
k4.JPG
k5.JPG
k8.JPG
k6.JPG
k3.JPG
k7.JPG
k1.JPG
k2.JPG
SİTEMİZE BAĞIŞ YAPARAK PROGRAMIN SAHİBİ OLABİLİRSİNİZ 10 YIL İÇİNDE ÇIKACAK TÜM SÜRÜMLER ÜCRETSİZ GÜNCELENECEKTİR​
YAPILAN BAĞIŞLAR SİTEİN HOSTİNG GİDERLERİ İLKLERE İMZA ATACAĞIMIZ BU VE BENZERİ PROGRAMLARIN YAPIMI İÇİN HARCANACAKTIR​

KÜRTÇE KONUŞAN SATIŞ PROGRAMI V.1
Sürüm : 1
Boyut : 12.80 Mb
Fiyatı : BAĞIŞ
Dil : KÜRTÇE
İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

ÖZELLİKLER
Yapılan işlemlerde konuşarak esnafa yardımı olma özeliği
Satışı konuşarak duyurma
Satış iptan etme ürün çıkarma i her durumda konuşarak işlemi asnlatma
Sürekli güncelenerek esnafların istekleri doğrultusonda programn gelişimini yönlendirme
Tüm barkodlu sistemlere uyumlu
Kolay ve pratik satış ve alış işlemleri
Ayllık yıllık ve günlük satışı görebilme
Sınırsız barkodlu ürün kaydetme imkanı
Okutulan barkodun ürün barkodu mu terazi barkodu mu olduğunu ayırıp terazi barkoduysa kodlayıp, ürün fiyat ve kilosunu ekrana yansıtarak hesaplama
Kolay kurulum ve pratik çalışma www.kullansak.com
Stoktaki ürünlerin adlarına, barkod numaralarına, cinslerine göre listelenmesi
Stoktaki ürünleri miktarına göre sıralayıp az kalan ürünleri görebilme
Haftada 7 gün cumartesi pazar dahil sabah 08:00 akşam 20:00 arasında teknik destek
Lisanslı sürümünde 10 yıl boyunca çıkacak tüm sürümleri ücretsiz edinme
Çıkacak tüm sürüm ve güncellemeleri size www.kullansak.com tarafından e-posta ve telefonla bilgilendirme
Satışı yazdırma
İade ürün işlemleri
Şifreli özel korumalı menuler
MSN ve telefon desteği
Tüm butonlara yardım balonu eklendi
Gelişmiş arama seçenekleri
Stok ekleme kısa yolu
Epson ,elite,hp,lexmak barkod yazıcılarına tam uyumlu hale getirildi
Tüm terazilere tam uyumlu hale getirildi
Stok raporuyla malınızın maliyetini,satış miktarını ve kar'ını görebilme
Fiyat gör menüsüyle satış yapmadan fiyatını görebilme
Stok eklemede hızlı ürün arama özelliği
Barkodlu terazilere veri transferi
ürün listesini excele aktarma,
Stok ekleme kısayolu www.kullansak.com
Gelişmiş arama seçnekleri,
Ürün aramada detaylı ve üründen harf arama seçenekleri
İskonto işlemlerinde kolaylık
şifreli giriş

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Açılım meyvalarını veriyor. Çok kötü.

Açıılım Kürtlere extra bir şey vermek için yapılmadıki michael jackson müziği serbest şemmai müziği yasaktı.Açılım herkeze eşitlik için yapıldı o nedenle korkulacak bir şey yok sanırım

king87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Programin tasarim cok kotu resimlerden gordugum kadariyla. Zaten program bir database application oldugu icin kodlamasi kolay kisim. Ancak dizayn malesef berbat. Bakkal amca bakmak dizayna tabi de ben sadece fikrimi belirttim. Buttonlarin size lari cok alakasiz olmus. Layout cok kotu. Biraz daha kendi icinde tutarli bir dizayna yonelebilirdin.

P.s. : Isin siyasi kismi beni ilgilendirmiyor.

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Programin tasarim cok kotu resimlerden gordugum kadariyla. Zaten program bir database application oldugu icin kodlamasi kolay kisim. Ancak dizayn malesef berbat. Bakkal amca bakmak dizayna tabi de ben sadece fikrimi belirttim. Buttonlarin size lari cok alakasiz olmus. Layout cok kotu. Biraz daha kendi icinde tutarli bir dizayna yonelebilirdin.

P.s. : Isin siyasi kismi beni ilgilendirmiyor.

Önerilerin için teşekkür ederim versiyon 2 bu görüntüyü xp temasıyla değiştirip göze hoş hitap edecek şekilde ayarlıcam.Botunları 3 tanesi hariç hepsini kaldırıp üstte menü yapıp ordan özelliklere girdircem

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Göreceğiz bakalım kaç tane kürt bu proğramı indiripte kullanacak .Buda kürtçe kursları gibi patlar

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Göreceğiz bakalım kaç tane kürt bu proğramı indiripte kullanacak .Buda kürtçe kursları gibi patlar

10 gun önce bitirdik programı 6 tane sattık malliyetini çıkardı.Ekipte Kürtçe bilen bir arkadaşın önerisiyle yaptık.İleride doğu bölgeleri gelişir esnaf bilgisayarı dükkanına koymaya başlayınca ileriye dönük satışın arttacağına inanıyorum

subay10192

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok neymiş özgürlükmüş
bırakın bu ayakları
bu ülkede sadece tek bir dil var
o da Türkçe

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Açılım meyvalarını veriyor. Çok kötü.
sadece kürt lafından korkar duruma gelmişsiniz... yazık...
bnce güsel bi haber. herkesle anlıyacağı dilde iletişim kurmak lazım.

yok neymiş özgürlükmüş
bırakın bu ayakları
o da Türkçe
gel de engelle bakalım çerkezce konuşmamızı,gazete dergi çıkarmamızı... faşist klavye artisi seni

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok neymiş özgürlükmüş
bırakın bu ayakları
o da Türkçe

Buna kimsenin itirazı yoki saten.Tek dil Türkçe diye ingilizce konuşma yasağı varmı ingilizce müzik dinleme yasağı var mı ? yok bu yok olanlar Kürtçe için geçerli olsun nedeniyle bu açılım yapılıyor bildiğim kadarıyla tebiki sizin gibi yeniçeriler çıkmasıda doğal istemeruk istemeruk diyenler de olcak.Neyi istemediklerinide bilmedikleri için tarih boyuncada bu şekilde anılcaklar

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cok basit bir yazılım biz bunları sınavda yazıyorduk :D

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
gayet normal kaldiki ubuntuda bildim bileli kürtçe desteği var bırakın bu milleyetçi ayaklarını artık :)

Pesimistyle!

Profesör
Reaksiyon puanı
50
Çok şey söylerdim ama forum kuralları müsade etmiyor.Boşa yazmışsın programı bi sen kullanırsın ancak unutmaki Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşıyorsun..

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok basit bir yazılım biz bunları sınavda yazıyorduk :D

Biz iki arkadaş 1 haftada bitirdik.versiyon 1şu an sürümü yükseldikçe data sorgusu artırcaz active temasını yapcaz yazarkasaya bağlantı modülüm bitirdik saharp yazarkasalardan fiş çıkartıyor artık.Program tüm terazilerden veri alıp veriypr.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bnde yaptıklarımı anlatayım bari şaka şaka

ii bakalım ii calışmalar umarım muhaffak olursun

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok şey söylerdim ama forum kuralları müsade etmiyor.Boşa yazmışsın programı bi sen kullanırsın ancak unutmaki Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşıyorsun..

Çok cevap vermek isterdim hem senin seviyene düşüp senden farkım olmama korkusundan hemde forum kuralları müsade etmiyor.Yapılan hiç bir emek boşa gitmez 6 tene satıldı program.Klavyede ahkam kesiceğine keşke sizde emek verdiğiniz bir çalışmayı bize tanıtsanız.

---------- saat 12:48 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:46 eklenmişti ----------

geçen yıl hoca yarım saatte yazmamızı istedi buna benzer bi proğramı:D

Market terazilerin modülünü yazmak sadeceiki gün sürer abartmanın ölçüsünü kaçırmayın lütfen sanırım siz program resmi yapıyorsunuz galiba painte mi resim çiziyorsunuz 30 dakikada :D

Hammers

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Programın dış görünüşünü biraz daha güzelleştirin. Bazı button lar fazla büyük.

Konuyu sağa sola çekmeyelim arkadaşlar lütfen. Önemli olan Türk olmak değil Müslüman olmaktır.
"Ne mutlu Müslümanım diyene."

braveheart.fb

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Bu alanda ciddi bir eksiklik var. Elinizi taşın altına soktuğunuzda hem siz hem de bölge halkı karlı çıkabilir:

Bir gün bir şirket Afrika'ya ayakkabı Şirketi aşmayı düşünür. Ve bunun Kâr getirip getirmediğini öğrenmek için bölgeye “iki uzman” gönderir. Uzmanlardan ikisi de Afrika'da kimsenin ayakkabı giymediğini fark eder.

İki uzmanda raporu hazırlar birinin raporunda "burada kimse ayakkabı giymiyor. Bu yüzden burada ayakkabı şirketi açılırsa kar etmez, aksine zarar eder” şeklindedir.

Diğer uzman ise rapora şu notu düşmüştür: “Burada kimsenin ayağında ayakkabı yok. Eğer burada bir ayakkabı şirketi açarsak her kese ayakkabı satabilir ve çokta iyi para kazanabiliriz.”

Bu mini Hikâyede eğer sen “son uzman” gözüyle bakarsa kazanırsın. Zira orda Kürdçe programlara ihtiyac var. Ve kimsede bu programı üretmemektedir.

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Kürtçe program, kürtçe kita,kürtçe matematik anlatımı, kürtçe tıp,kürt dili ve edebiyatı...

şimdi arkadaşlar, programın arayüznü istediğiniz dilde yazarsınız, müşteri ne istiyorsa o olur.

arapçamı kürtçemi zazacamı... lakin gel görki, kürtçe dil yapısı diye net tanımlayacaüımız bi

eser varmı ? ben bilerek yok... neden yerleşik hayat ve ortak dil birliği için ortak yaşam

lazımdır ki, bırakınız dünyadaki tüm kürtlerin aynı dili konuşmasını batmanda ve urfa da

konuşulan kürtçe farklıdır.Yazım dili yoktur(ben bilerek yok).okuduğun gibi yazarsan o dil

dil olmaz zaten.

gelelim programa, ücretsiz dağıtılması güzel,müşteri bulursa daha da güzel. çalışma varsa

taşlama da olur,öven de olur. sen fors atmak için yazmadın heralde bu programı para

kazanıyosan sorun yok devam.

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Buna kimsenin itirazı yoki saten.Tek dil türkçe diye ingilizce konuşma yasağı varmı ingilizce müzik dinleme yasağı var mı ? yok bu yok olanlar Kürtçe için geçerli olsun nedeniyle bu açılım yapılıyor bildiğim kadarıyla tebiki sizin gibi yeniçeriler çıkmasıda doğal istemeruk istemeruk diyenler de olcak.Neyi istemediklerinide bilmedikleri için tarih boyuncada bu şekilde anılcaklar

Bide kürtceyi! yazdığın gibi Türkçe'ninde baş harfini büyük yapsaymışsın daha iyi olurmuş.

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Burada iki sorum olacak?

1- SDN'ye yazma amacın nedir?
a-Reklam b-Kışkırtmak

2-Eğer cevabın reklam ise neden görseli daha iyi bir yazılım geliştirilmedi? Yok cevabın kışkırtmak ise bu haz sence gurur verici bir duygu mudur?

(Bir de zaten biliyoruz kürtçenin içinde %40-60 arası Türkçe kelimeler bulunduğunu, anlamıyorum bu programın yarısı Türkçe yarısı kürtçe. Ne gerek var kürtçeye?)

--Son ekleme: Programda malum renkler tespit ettim, inşallah kazara yapmışsındır öyle umuyorum--

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
mfd idare et. Bu millete yıllarca pkk=kürt aşılaması yapıldı. Kürtlerede devletin soğuk yüzü gösterilip pkk'ya destek vermeleri sağlandı. Ondandır bu tepkiler. Zamanla hepimiz anlayacağız, ama zaman gerek işte.

Bu geçen zaman içinde Türk'ler Kürtlerin diline ve adetlerine alışacak, Kürtlerde pkk ile aralarına çizgi çekip iyi bir Türkiye Cumhuriyet vatandaşı olacaklar.

Umarım her iki millet de üzerine düşeni yapar.

Ben elinize sağlık diyorum program için. Programın yazar kasaya bağlantılı olması iyi olmuş. Devlete vergi gerek :)

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
yanılıyorsun hiçbirzaman pkk=kürt veya kürt=pkk eşitlemesi yapılmadı.

iskoco

Profesör
Reaksiyon puanı
12
öğrenmek isteyen indirin ya tartışmaya gerek yok...

ardeng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada iki sorum olacak?

a-Reklam b-Kışkırtmak

2-Eğer cevabın reklam ise neden görseli daha iyi bir yazılım geliştirilmedi? Yok cevabın kışkırtmak ise bu haz sence gurur verici bir duygu mudur?

(Bir de zaten biliyoruz kürtçenin içinde %40-60 arası Türkçe kelimeler bulunduğunu, anlamıyorum bu programın yarısı Türkçe yarısı kürtçe. Ne gerek var kürtçeye?)

--Son ekleme: Programda malum renkler tespit ettim, inşallah kazara yapmışsındır öyle umuyorum--

her gördüğün trafik lambasınada ters ters bakıyormusun :) ordada maaaalum renkler varda. ne demekse malum renk.
bu kadar ingilizce ile işgal edilmiş bir ülkede küçücük kürtçe bir programdan korkmayın. ısırmaz. varsa programlama bilginiz yaparsınız eleştirinizi yoksada bakar geçersiniz ilgisi olan alır kullanır. kürt kelimesine gösterdiğiniz bu tepki sadece içinde olduğunuz bölünme paranoyasını derinleştirir.

arthkas

Doçent
Reaksiyon puanı
17
her gördüğün trafik lambasınada ters ters bakıyormusun :) ordada maaaalum renkler varda. ne demekse malum renk.
bu kadar ingilizce ile işgal edilmiş bir ülkede küçücük kürtçe bir programdan korkmayın. ısırmaz. varsa programlama bilginiz yaparsınız eleştirinizi yoksada bakar geçersiniz ilgisi olan alır kullanır. kürt kelimesine gösterdiğiniz bu tepki sadece içinde olduğunuz bölünme paranoyasını derinleştirir.

he trafik levhasının kürtçeyle alakası var. bakar kör değilim ya da birşeyler bulmak için bakanlardan da değilim. Tesadüf(!) olan herşeyden korkmaya başladım ülkemde o kadar.

imtiyazlarla veya ihtimallerle kurtarılan bir ülkede yaşamıyoruz.

Herkesin Türkçe bildiği bir ülkede kürtçe prgram yazmakda neyin nesiymiş? Türk eurovision'da ingilizce şarkı söyler küplere binersiniz, kürtçe program yazılır aferin dersiniz.

mfd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada iki sorum olacak?

a-Reklam b-Kışkırtmak

Cevap hakımı kulanim
1.SDN'ye yazma amacın nedir?
http://www.inndir.com/program.php?id=44728

http://www.gezginler.net/modules/my...oad=kullansak-kurtce-satis-programi&lid=10733

yayınlamış bir programın burdada yayınlanın doğal karşılanması gerekliliği
---------------------------------------------------------------
tabiki reklam kırşıtırı bir cevap yazdığımızı gördünüzmü .MAlum renkeler derken neyi kastetiniz anlamadım programda 10 tane renk var siz kalp gözünüzle hangi renkleri görüp hangi renklerii mana çıkartıyorsunuz onu kendinizle hesaplaşın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...