Kürt istemem !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr_rain
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Esra Erol'un canlı olarak yayınlanan evlilik programında kelimenin tam anlamıyla pravokasyon yaşandı. 22 yaşındaki bir kız üstüste 'Kürt erkek istemem' deyince programda kriz yaşandı.

Esra Erol'un programına çıkan gelin adayı, damat adaylarını "milliyet ve memleketlerine" göre seçmeye kalkınca stüdyodan yollandı.

ATV'de yayınlanan Esra Erol ile evlilik programında "Kürt damat adayı" krizi yaşandı.

Gelin adaylarından Iğdır'lı Duygu, damat adaylarının milliyetlerine ve memleketlerine takınca, programın sunucusu Esra Erol'u delirtti.

Önce, kendisine talipli olarak gelen damat adayını, "Sinoplu istemiyorum" diyerek geri çevirdi. Annesi Sinoplu olan Esra Erol bu söze çok bozuldu ama yine de yumuşak bir şekilde durumu geçiştirdi.

Asıl fırtına ise Duygu'nun damat adaylarında istemediği kriterleri sayarken patladı. Duygu, "Ben Sinoplu da istemiyorum, Kürt de istemiyorum" dedi.
Esra Erol "Allah Allah" diyerek tepki gösterdi.
Duygu ise çam devirmeye devam etti ve yeniden "Kürt istemiyorum ben" diye bir kez daha tekrarladı ve bu ısrarı ile Esra Erol'u çileden çıkarttı.

ALLAH ALLAH!

Esra Erol, "Allah, Allah" çekerek sert bir şekilde eliyle yol gösterip;
-"Bak hala Kürt diyorsun ya...
Ya Duygu sen bir git Allah aşkına ya... Allah Allah...
Biz nelerin peşindeyiz nelerle uğraşıyoruz... Görgü kuralını geçtim, insan olarak ya... Hepimiz insanız nereli olduğumuzun ne önemi. Üzüldüğüm 22 yaşında bir kız, sen buna takılıyorsan ne yaptılar sana acaba, ya da sen nerelerde yaşıyorsun..."

Genç kız söylediği sözlere aldığı tepki karşısında yerinden kalkıp stüdyoyu terk ederken, Esra Erol hala arkasından söyleniyordu.

[video]http://95.211.98.18/dlf5241b9c6106d0993e1d253f43a08a1b/4cac48a0//server01/videos/2010/10/06/10/v201010061033260437022.flv?s=6[/video]

http://www.cafesiyaset.com/haber/20101006/Evlilik-programinda-Kurt-krizi-yasandi.php

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Helal olsun kız :D içinden geleni söylemiş ne var bunda, ben evlenirim seninle :D :D

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sokak ağzı sokak kadını ne beklersin ki.Üslup yerlerde sürünüyor.Size süzme bir alman yollayalım..?

Şu ülkede terörirst ile hain ile bütün kürtleri bir tutan zihniyet oldukça okk amacına hep dahakolay ulaşır.

not:Kürt değilim.ama olsam da fark etmezdi ..

Nerede nasıl doğacağınız size sorulmaz.bunu belirleyemezsiniz.Ancak hayata dair bir duruşunuz bir fikriniz olur bunu siz belirlersiniz.Kafatasçı olmayın kendinizi geliştirin.

Türk ya da başka bir millet mensubu olarak doğmak sizin elinizde dğeildi unutmayın..

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Böyle Terbiyesizlik Yaparak içinden gelen söylenmez Kürt İstemem ne demek?

Aşırı milliyetçilik Faşistliğe götürür! İnsanları böyle Sınıflandırarak dışlayarak Bu ülkede Terör bitmez 23 yıldır Bitmediği gibi Esra Erol Gerekeni yapmış Terbiyesizi Stüdyodan atmış.

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
şöyle bir anımı annatayım ülkü ocaklarında gençlik kolları başkanlıgı yapmış bir arkadaşım seceresini merak edip araştırmaya başladı osmanlı nufüs kayıtlarını torpil kullanark incelediğinde şok geçirmiş şünkü ermeni asıllı oldugunu ögrenmiş o gün bu gün aşırılıklardan uzak yaşıyor

bu kızımızada tavsiyemdir seceresini bir araştırsın

MüktesebaT

Profesör
Reaksiyon puanı
41
ibretlik bir anın varmış gezegen.

tekrar olacak bu dediğim ama müslüman ve Türk olarak doğmamız bizim elimizde değil.elimizde olan dünyaya bakışımızı değiştirmek ya da insana..

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Türklerin ikinci sınıf hatta üç-dördüncü sınıf vatandaş sayıldığı ülkemizde çok yanlış bir şey söylemiş.

Not:Ne mutlu Türk doğana dememişler, "Ne Mutlu Türküm Diyene" demişler.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
İsteseydin de almazdım ben seni :D

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Allah akıl fikir versin rezil oldu gerizekalı, insan ayrımı yapılırmı, ayıp be ayıp,

hanxhanx

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bir kadın çıkıp ben atatürkü sevmiyorum dediğindede nirçok kişi kızdı birçok kişi destek çıktı özgürlük var dedi.
bu ülkede yaşayan herkez fikrini söylemekte özgürdür. ne isterse der.
Fakat gelelim o programda öyle birşey söylemesine birşey söylemeninde bir adabı vardır. Kürt istemiyorum kürt istemiyorum diyip duruyor. şöyle desen ne olur esra hanım daha önce başımdan birtakım olaylar geçti bu yüzden yoğurttan ağzım yandı ayranı üfliyerek içiyorum de.
umuma açık bir yerde bu tarz fikirde söylenemez bence.

demirelemin

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Birinci kesin evde kalır. İkincisi evlensede bu çeneyle -beyne bağlı çalışmayan- çok dayak yer. Üçüncüsü oğlu olsa bide bakar "kürt" bi kıza aşık olmuş, kızı olsa "kürt" bi adama. Sonra Menkıbe olur anlatıveririk yıl 2030 da :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Böyle gerizekalı insanlar niye yaşar anlamıyorum ya.

Kürt demiş ve Sinopluda istemiyorum demiş. Hadi Kürdü anladım ırkçısın ayrımcısın belkide. Peki ama Sinoplu? Sinoplular Türk değilmi ? Sanırım arkadaşın Kürtlerden Ve Sinoplulardan bi kuyruk acısı varki böyle bi açıklama yapma gereksiniminde bulunmuş.

Allah akıl fikir versin. Ki zaten arkadaşın dediği gibi bu zihniyet ve bu çeneyle değil Kürt yada Sinoplu, bi lağım faresiyle bile evlenemezsin sen. Kürtlerde Karadenizlilerde Türklerde bir birinden değerli insanlar. Seni bi sataniste yada ateiste verip mezesi yapmak lazım. Çünkü bu zihniyetle ancak o zihniyetteki isanlardır müstehakkın.

Ve eklemek istiyorum . Senin ALLAHINA kurban Esra Erol ! Doğru olan cevabı ve davranışı sergilemişsin böyle bi embesili programdan atarak :thumbup1:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Toplumumuzda böyle ayrımcı kız ve aileler var bu olay ise sadece tv ye yansıyanı trajik bir durum bence bu gibi insanlar dağda teröristle eş değer...

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Esra'dan biraz örnek alsın. Bak Esra ne yaptı? Kürt İdris'in oğlu Ali ile evlendi. :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Sen Kürt istemezsin de seni isteyecek bir salak bulur musun orasını bilemedim.

utkuysal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Malesef bütün kürt kökenliler aynı çıktı Ve malesef şimdiye kadar adam gibi bir soydaşlarına rastlayamadım . O yüzden bir türlü sevemedim şu kürtleri.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kürt biriyle evlenmek istemeyebilir... Buna herkes saygı duymalı...

Ama bunu bu şekilde TV de halk içinde insanları bölecek, rencide edecek şekilde söylemesi çok yanlış... Bu ifade özgürlüğü falan değil... Bu saygısızlık dengesizlik...

İnsanlar Evlilik konusunda farklı ırklara kültürlere dinlere mezheplere rezerv koyabilir...
Sonuçta farklı kültürlerden gelen insanların evliliklerinde zaman zaman aşılmaz sorunlar ortaya çıkabiliyor...
Bu yüzden Evlilik konusunda Ben Türk dışında kimseyle evlenmem
Ben Kürt dışında kimseyle evlenmem...
Vs gibi şeyler söyleyenlere hemen IRKÇILIK yaftası yapıştırmadan önce asıl düşünceleri nedir bunu da bir dinlemek gerekir...

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Bence iyi yapmış. Gerçeklerin farkında ama toplum içinde söylememesi gerekir yoksa hedef haline gelir.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
bu konu tarışma yaratır kilit atı verin :D