Kumandalı helikopter nasıl yapılır?

Hyperone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar uzun süredir drone ve helikopter satın alıp parçalıyorum motorlarını ayırıyorum anakartlarıyla kafalarıyla vs oynuyorum herneyse , bu tür konularda deneyimli birini arıyorum , uçak helikopter veya drone yapmak istiyorum. Öncelikle şunu belirtiyim maddi durumum iyi sayılır , Cnc kesim , lazer kesim gibi ince detaylı malzeme kesim yapabileceğimiz makinalar malzemeler mevcut elimde yani bi helikopter , drone veya uçak yapıcaksam , her parçasını çok düzgün ve istediğim şekilde kestirip oynama yapabilirim , motor olarakta yurt dışı sitelerinde çok güçlü motorlar bulunmakta onları sipariş edip uçak , drone veya helikopter yapmak istiyorum ama tek sıkıntım , anakartı alıp motoru nasıl bağlayacağım ve uzaktan nasıl kontrol edeceğim bu teknik bilgide yardımcı olabilecek kişiler varsa çok iyi şeyler çıkartabiliriz eğer bilginiz yoksa bunu nerden öğrenebileceğim hakkında yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok iyi olur , bu zamana kadar helikopterlerin parçalarını söküp yeni birşeyler yaptım artık sıfırdan yapmak istiyorum.​