Haber Kum Fırtınası Kıyameti: Spec Ops The Line

Bu konuyu okuyanlar

Penetrator God

Doçent
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
864
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
527
Puanları
93
Yaş
26
1645044342263.png


Steam Sayfası: Save 80% on Spec Ops: The Line on Steam
Oyun Hakkında:

Spec Ops: The Line Yager Development tarafından oluşturulan fütüristik bir kıyamet sonrası dünyada geçen dinamik bir TPP aksiyon oyunudur. 29 Haziran 2012'de PC, PS3 ve X360 platformlarına çıkış yapmıştır. Oyun, 1998 yılında Zombie Studios tarafından başlatılan Spec Ops serisinin devamı niteliğindedir.

Hikaye, ana kahramanımız Martin Walker'ın kontrolünü üstlendiğimiz dünyanın en zengin yerlerinden biri olan Dubai'ye de başlar. Şehir 6 ay önce şiddetli kum fırtınaları tarafından harap edilmiştir. Doğal bir felaketle karşı karşıya kalan Albay John Konrad liderliğindeki bir grup Amerikan askeri, kaçamayan şehir sakinlerini korumak için şehirde kalırlar. Ancak ekiple iletişim kesilir ve ordu bir alarm sinyali aldıktan sonra bir kurtarma ekibi gönderir.

Martin Walker ve Delta Force ekibi eşliğinde oyuncu kumla kaplı Dubai şehrini keşfetmeye başlarlar. John Konrad ve sadık askerleri kurtarılmak istemedikleri için bunun sıradan bir kurtarma görevi olmadığı çok geçmeden ortaya çıkar. Görev sırasında, oyuncunun ahlak duygusu bir kereden fazla test edilir ve birçok kişinin hayatını etkileyen zor seçimler yapması gerekir.

Oyuncu, üç yetenekli askerden oluşan bir ekibe liderlik ederken yeni yerler keşfeder ve düşmanlarla savaşır. Kum, oyunun önemli bir unsurudur dinamik hava koşulları tarafından oluşturulur. Oyuncunun birden fazla müttefiki veya düşmanı olur. Oyuncu, hem kumla kaplı caddeleri hem de çok katlı binaların iç mekanlarını keşfedebilir.

Spec Ops: The Line çıkış dönemine göre muhteşem görselleri ve kendine özgü, kumlu renkleriyle öne çıkıyor. Oyuncu, çoğunlukla kum tepeleriyle çevrili gökdelenlerden oluşan tuhaf görünümlü manzaraları gözlemler. Tek oyunculu kampanyanın yanı sıra oyun, çok oyunculu bir moda da sahiptir.

Oyun tüm yan içerikleriyle beraber tek kişilik bölümü ortalama 10 saat bir oynanış sunmaktadır. Ek olarak oyunun oyuncu tarafından yapılan seçimlere göre değişen dört adet farklı sona sahiptir.

Sistem Gereksinimleri:

İşletim Sistemi: Windows Vista / 7
İşlemci: 2.4 GHz Dört Çekirdekli işlemci.
Hafıza: 3 GB RAM.
Hard disk alanı: 10 GB.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9800 GTX/ATI Radeon HD 4850 512 MB.
DirectX®:9.0

 
Üst