Kullanmadığım Emojiler Öne Çıkıyor

syd272727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bugün instagram a cep telefonu uygulamasından girdiğimde son kullanılan emojiler kısmında daha önce kesinlikle hiç kullanmadığım emojiler çıktı. bunun sebebi ne olabilir. ben kesinlikle böyle emojiler kullanmadığıma eminim. eşimle bu yüzden kavga ettik bana inanmıyor kendisini aldattığımı düşünüyor. cok zor durumdayım allah rızası için bu konu hakkında yardımcı olun ne kadar araştırdıysam da bişey bulamadım.

qqqqqqqqqqq

Doçent
Reaksiyon puanı
876
Açıkcası ben son kullanılan emojiler diye bir yer bulamadım.

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Öncelikle forum kuralları gereğince uygun bir başlıkla başlığınız değiştirildi. Instagram'a özel bir son kullanılan emojiler vs diye bir bölümü yok. Telefon üzerinde kullanılan sık emojis bölümünüz her mesaj bölümünde öne çıkıyor. Sorunu çözebilmek adına soruyorum, hangi telefon marka ve modelini kullanıyorsunuz?

KNMX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,747
Kullandığınız telefon klavyesi nedir?

syd272727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle forum kuralları gereğince uygun bir başlıkla başlığınız değiştirildi. Instagram'a özel bir son kullanılan emojiler vs diye bir bölümü yok. Telefon üzerinde kullanılan sık emojis bölümünüz her mesaj bölümünde öne çıkıyor. Sorunu çözebilmek adına soruyorum, hangi telefon marka ve modelini kullanıyorsunuz?
xaomi note 8 pro 64 gb
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığınız telefon klavyesi nedir?
xaomi note 8 pro ama inanın telefonu sinirden duvara vurdum hangi klavye kullanıyordum hiçbir fikrim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkcası ben son kullanılan emojiler diye bir yer bulamadım.
sık kullanılanlar demek idtemiştim

Son düzenleme:

BHA

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,136
Ekstra bi klavye uygulaması indirdiniz mi? Ara ara iPhone kullanıcı olarak yorum yapıyorum. Telefona güncelleme geldikten sonra emoji listem vs değişiklik olabiliyor. Size tavsiyem yenge hanıma bu şekilde bi mantıklı açıklama yapınız. Yada telefonu vurmasaydınız da yengeye verseydiniz telefonu kurcalasın her bi şeyini sende rahat etseydin.

syd272727

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
hayır herhangi bir klavye uygulaması ındirmedim. fakat yaklaşık bir hafta önce güncelleme geldi ve bu yeni güncellemeyle baya bi değişiklik oldu telefonda. fakat klavyeye hiç dikkat etmedim zaten ben instagramda kolay kolay kimseye yazmam kimseyle konuşmam veya bişey paylaşmam bu sebebpten cok sıkıntı yapıyorum

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,637
arkadaşlar bugün instagram a cep telefonu uygulamasından girdiğimde son kullanılan emojiler kısmında daha önce kesinlikle hiç kullanmadığım emojiler çıktı. bunun sebebi ne olabilir. ben kesinlikle böyle emojiler kullanmadığıma eminim. eşimle bu yüzden kavga ettik bana inanmıyor kendisini aldattığımı düşünüyor. cok zor durumdayım allah rızası için bu konu hakkında yardımcı olun ne kadar araştırdıysam da bişey bulamadım.
Bir kaç emoji yüzünden aldatıldığını düşünmek çok saçma.