M.Şamil CAN
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 105
aslında alıntı yapılınca ileti gelmesi daha güzel@ işaretide mantıklı.
ikisinden biri uygulanırsa süper olur kısaca![]()
Peki ortada alıntı yapacak mesaj yoksa ?
aslında alıntı yapılınca ileti gelmesi daha güzel@ işaretide mantıklı.
ikisinden biri uygulanırsa süper olur kısaca![]()
Arkadaşlar biliyorsunuz facebookta kullanılan bir sistem bu ve bence harika bir sistem. Forumda etkili olacağını düşünüyorum. Örneğin birinden bir konuda yardım istiyorsunuz ona özel mesaj atmak yerine konuda örnk veriyorum "@Alia ilgilenirmisin ?" diye mesaj attık diyelim. @ işareti ile birlikte kullanıcı adı kullanınca o kullanıcıya bildirim gönderilse "Şu konuda sizden bahsedildi." diye nasıl olur ?![]()
O yapılmıyosa bile birisi mesajımızı alıntı yapınca haberdar olsak o da yeterdi. Her mesaj attığımız konuyu takip etmek sıkıntı olabiliyor.
Harbi noldu konunun akıbeti ? Olacak mı yoksa olmayacak mı ?
Şimdi ben samilcan'ın mesajını alıntı yaptım. Doğal olarak samilcan'a cevap hakkı doğmuş oldu. Ama samilcan günde onlarca mesaj yazıyor ve hangi birini kontrol etsin. Eğer samilcan'a engerex şu mesajınızı alıntı olarak kullandı diye bir uyarı ulaşırsa çok hızlı ve sağlıklı iletişim sağlamış oluruz.Arkadaşlar biliyorsunuz facebookta kullanılan bir sistem bu ve bence harika bir sistem. Forumda etkili olacağını düşünüyorum. Örneğin birinden bir konuda yardım istiyorsunuz ona özel mesaj atmak yerine konuda örnk veriyorum "@Alia ilgilenirmisin ?" diye mesaj attık diyelim. @ işareti ile birlikte kullanıcı adı kullanınca o kullanıcıya bildirim gönderilse "Şu konuda sizden bahsedildi." diye nasıl olur ?![]()
Şu kıytırık facebook yapıyorsa biz hayli hayli yaparız canım![]()
Valla merakla bekliyorum en çok yazın online sayısı artıyor sanırım iyi olur ki bu özellik Türkiyede ilk olur sanırım.
Benim anlamadığım olay şu bu sistem yapıldı diyelim. Kullanılmasa bile sistem yorulurmu. Mesela bir üye grafik bölümünde onlt den yardım isteyecek sadece onun için kullanacak yada bir konuda bir üyeden bahsederken yani sürekli kullanım söz konusu olmayacak. Kullanım olmasa bile sistemi yorarmi ?