14 Eylül 2020 #1 K Kayrakinx Öğrenci Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 12 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 22 Merhablar ben twitch de bir süredir yayıncıyım fakat bu kullanıcı ismini almak istiyorum bana aldırtmıyor sorun nedir bilen varmı Not: Kullanıcı ismi kimsede yok.
Merhablar ben twitch de bir süredir yayıncıyım fakat bu kullanıcı ismini almak istiyorum bana aldırtmıyor sorun nedir bilen varmı Not: Kullanıcı ismi kimsede yok.
14 Eylül 2020 #2 theskrya Öğrenci Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Aklıma gelen birkaç ihtimal... 1- Min karakter sayısı. 2- Peş peşe aynı harf kullanımı. 3- Daha önce bu isim kullanılmış ancak hesap kapatılmış olabilir.
Aklıma gelen birkaç ihtimal... 1- Min karakter sayısı. 2- Peş peşe aynı harf kullanımı. 3- Daha önce bu isim kullanılmış ancak hesap kapatılmış olabilir.
14 Eylül 2020 Konuyu başlatan #3 K Kayrakinx Öğrenci Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 12 Reaksiyon puanı 1 Puanları 3 Yaş 22 theskrya dedi ki: Aklıma gelen birkaç ihtimal... 1- Min karakter sayısı. 2- Peş peşe aynı harf kullanımı. 3- Daha önce bu isim kullanılmış ancak hesap kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hiçbirşekilde Alamazmıyım Peki
theskrya dedi ki: Aklıma gelen birkaç ihtimal... 1- Min karakter sayısı. 2- Peş peşe aynı harf kullanımı. 3- Daha önce bu isim kullanılmış ancak hesap kapatılmış olabilir. Genişletmek için tıkla ... Hiçbirşekilde Alamazmıyım Peki