Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
open office çoğu kişi için yeterli ama microsoft office'deki özelliklerin hepsi yok ve tabiiki aynısı olmadığı için kullanım zorluğu oluyor. Sadece yazı yazmak için kullanılacaksa openoffice benim tercihim çünkü korsan yazılım sıkıntısı hiç olmuyor.
Var ya benim 3, 4 officeten haberim vardı onları dağıtın forumda birilerine bence kullansınlar iyi mi kötü mü özelliklerini yazsınlar topluca en iyisine geçeriz gerçek diyorum öyle birşey yapın
open office kullanıyorum ancak
yakın zamanda office 2007 yi denedim ve çok beğendim
özellikle excel harika olmuş
grafik hazırlamayı kolaylaştırmışlar
filtrelerse oldukça kullanışlı. eskiden bir sutundaki birden fazla veriyi veya bağlacıyla listelemek için elle sorgu yazmak gerekiyordu ama otomatik filtre ekleyince birden çok alan seçilebiliyor basit ama etkili bi özellik
Ofice işinde Microsoftun Hakkını vermek lazım. Open Office de kullandım. Fakat performans açısından o kadar da iyi değil. Benim siztem baya bir eski olduğu için iki program arasındaki fark çabucak kendini belli ediyor zaten.