memnun kalmayanlar elini çabuk tutsun hackerlar kış uykusundan uyandı............
kaputu açıyorsunuz motoru niye alıyorsunuz gibi oldu ama ne yapayım.
zararsız diye belirttik zaten :wub:Download ettim, içini de açtım baktım ne var ne yok diye, sistemim halen sağ salim ayakta.
Eset Smart Security indirdi bunu :S
http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/136326-kullandiginiz-anti-virus-programi-ne-kadar-guvenli.html
bu başlığı da sen açmışsın @HARBİKIZ. Neden iki kere aynı başlığı açıyorsunki anlamadım. Bu başlıkla devam edebilirdin.
abone olduğumuz konular silinmiş fark etmedim ,merakın gitti mi...............soruma cevap alamadım
abone olduğumuz konular silinmiş fark etmedim ,merakın gitti mi...............
ihtiyarlık işte ne yapalım hoş görün artık.........Evet gitti, ama 9 Mart 2010 da açmışsın ilk başlığı ve son mesajını da 4 Nisan 2010 da yazmışsın yani aradan sadece 1 ay 8 gün geçmiş unutmuş olman enteresan. Sadece forumda aynı başlıkların tekrar tekrar açılması biraz konu karmaşasına yol açıyor o nedenle sordum.
Yine de teşekkürler ...
ihtiyarlık işte ne yapalım hoş görün artık.........
lisanslı ad aware i at çöpe gitsin..............:biggrin:microsoft securty lisanslı ad aware den daha önce bulup temizledi çakal ...
Hızlıca okurken gözden kaçırmışım özür dilerim. Güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş, eline sağlık.zararsız diye belirttik zaten :wub:
peki ,, lisanslı trend micro için ne dersin??lisanslı ad aware i at çöpe gitsin..............:biggrin: