memnun kalmayanlar elini çabuk tutsun hackerlar kış uykusundan uyandı............
kaputu açıyorsunuz motoru niye alıyorsunuz gibi oldu ama ne yapayım.![]()
zararsız diye belirttik zaten :wub:Download ettim, içini de açtım baktım ne var ne yok diye, sistemim halen sağ salim ayakta.![]()
Eset Smart Security indirdi bunu :S
http://forum.shiftdelete.net/guvenlik/136326-kullandiginiz-anti-virus-programi-ne-kadar-guvenli.html
bu başlığı da sen açmışsın @HARBİKIZ. Neden iki kere aynı başlığı açıyorsunki anlamadım. Bu başlıkla devam edebilirdin.
abone olduğumuz konular silinmiş fark etmedim ,merakın gitti mi...............soruma cevap alamadım![]()
abone olduğumuz konular silinmiş fark etmedim ,merakın gitti mi...............
ihtiyarlık işte ne yapalım hoş görün artık.........Evet gitti, ama 9 Mart 2010 da açmışsın ilk başlığı ve son mesajını da 4 Nisan 2010 da yazmışsın yani aradan sadece 1 ay 8 gün geçmiş unutmuş olman enteresan. Sadece forumda aynı başlıkların tekrar tekrar açılması biraz konu karmaşasına yol açıyor o nedenle sordum.
Yine de teşekkürler ...
ihtiyarlık işte ne yapalım hoş görün artık.........
lisanslı ad aware i at çöpe gitsin..............:biggrin:microsoft securty lisanslı ad aware den daha önce bulup temizledi çakal ...
Hızlıca okurken gözden kaçırmışım özür dilerim. Güzel ve bilgilendirici bir konu olmuş, eline sağlık.zararsız diye belirttik zaten :wub:
peki ,, lisanslı trend micro için ne dersin??lisanslı ad aware i at çöpe gitsin..............:biggrin: