Kulaklık Tavsiyesi

samedagacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün kulaklığım bozuldu sebepsiz yere telefonumun kutusundan çıkan kulaklıktı ve gerçekten çok güzel bi sesi vardı her neyse şimdi yeni bi tane alcam ve bunun daha sağlam olmasını istiyorum yani 1500 liralık bi telefonun kutusundan çıkan kulaklığın yerini alabilecek bi kulaklık istiyorum ayrıca kulaklıkların neye göre almam gerektiğini bilmiyorum yani alırken nelere dikkat etmem gerekiyo hangi özelliklerin olması gerekiyo bunları pek bilmiyorum açıkcası ve sizin yardımlarınız doğrultusunda 50-100 liralık bi kulaklık alacağım(kulak içi olmak zorunda değil) şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için.

Reaksiyon puanı
16,128
http://www.turkcell.com.tr/cihazlar...fonlu-kulakici-kulaklik?place=device_category
1_600x450.png
1.png

bunu al sesi harika bass,tiz süper.

abdulahduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de var dynamic bass suoer kulaklik iki yildir hunharca kullandim baska kulaklik ilsa bozulurdu cok saglam cok kibar ve cok kaliteli srsi var resimdekini tercih et . ustelik jafana gore renk secenekleride mevcut

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Logitech Ultimate Ears 100 modelini satın almalısın. max 20 TL hakkını çok fazlasıyla veriyor.

uye_ol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sesi tabi sağır değilsen yada nokia 2730c'de kullanmaya kalmadıysan sesi çok iyi tabi önce onu 7/24 burn-in yapıcan radyo ile güzel oluyor ben onu 1 ay 7/24 radyoda bağlı bıraktım son ses.

:)) ses hakkında bu kadar tecrübeli arkadaşları görünce ister istemez sorasım geldi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende turkiyede bulunmayan cm resonar var 2 adet almak isteyen sahibinden 212668971 bakabilir teşekkur2729