Kulaklık tamiri için telefonu da istiyorlar

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Telefonumun kulaklığının sağ ses çıkışından ses gelmiyor ama aynı

off uğraşamıcam şimdi yazmakla şikayet var a yazmıştım sabah, ordan yapıştırayım :D

Henüz birkaç hafta önce aldığım Samsung Galaxy S3 marka telefonunumun yanında verilen kulaklığın sağ kulağa takılan ses çıkışından ses gelmiyor kesinlikle kullanıcı hatasından kaynaklanmıyor ve de aynı tarafta bulunan mikrofon,ses açma-kapama tuşları çalışıyor

Bugün garantiye vermek için servise gittiğimde yanında telefonu da bırakmam gerektiğini söylediler ben sadece bozuk bir kulaklık için neden telefonumu bir müddet kullanamayayım

Tam anlamıyla saçmalık telefonu görmek isteseler tamam ama kulaklığın tamiri boyunca telefonda serviste kalmalıymış

Samsun bu yanlışı en kısa zamanda düzeltir inşallah

ne kadar büyük saçmalık ya sadece kulaklık bozuk telefonu da bırakmam gerekiyomuş tamir olması için kulaklığın fiyatı nedir diye sordum baktı 70 tl dedi 2 gün vercem artık telefonu boş yere

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunu çözdüklerinde senin telefonun üzerinde denemek için istemişlerdir başka telefonda deneyip çalışır sana verdiklerinde hala çalışmadığını görsen çıldırmaz mıydın :)

mennes

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende oradaki adama aynı şekilde söyledim şaçmalık dedim
Adam evet dedi saçmalık biraz ama yapcak bişi yok falan dedi

AHOME

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ne yazık ki oradaki insanlar da asgari ücretle çalışan ve kural neyse onu uygulaması gereken insanlar.