Kulaklık Kullanma Tavsiyeleri

gazozkapagi37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar, yanlış duymadınız, sizden kulaklığı nasıl kullanacağıma dair tavsiyeler istiyorum :) İlk bakışta bu bayağı bir saçma gelebilir ama inanın buna ihtiyacım var. Günde yaklaşık 5-6 saat arası kulakiçi kulaklıkla müzik dinleyen birisiyimdir, ama sorun şurada ki 1 yıl içerisinde 5 adet kulaklığımı bozdum, aldığım kulaklıklar westone, shure gibi çok iyi kulaklıklar olmamasına rağmen Sony, Philips gibi markaların orta kalite üstü kulaklıklarıydı, bunların üstüne Samsung'un orjinal kulaklığını da bozdum :( Kulaklıkla işim bittiğinde rastgele toplayıp cebime tıkıyorum ki sorun buradan başlıyor herhalde. Belli bir süre sonra jak girişinde oynama olduğunda cızırtılar başlıyor daha sonra sağ ya da sol kulaklık tamamen ses kaybına neden oluyor. Bugün Sennheiser CX300-II aldım ve bunu hemen bozmak istemiyorum ve de sizden tavsiyeler istiyorum :) Sağlıklı ve uzun süre boyunca bu kulaklığı kullanmak için ne yapmam lazım :)

phoenix_

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben de sormuştum bu soruyu zamanında :). kulaklığı 3-4 parmağına falan sar girişinden başlayarak kulaklık kısımlarını falan da güzelce topla. sonra da elinden çıkarıp dikkatlice kendi kılıfına koy. hem daha sonra kullanmak istediğinde kablo ayırmak için uğraşmamış olursun. ben hep böyle topluyorum. güle güle kullan.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Düzgün toplarsan sıkıntı olmaz.