Kulaklık jack sorunu

Ilkım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 sene önce aldığım sony vaıo bilgisayarım (vpceh1s1e/B) var. Evde kulaklığı takıp point blank oynuyordum birden kapı çaldı ve kapıya gidiyordum. okadar uzun süre oynamıştımki kulaklığın kafamda olduğunu unutmuştum. Birden kapıyı açmaya koştum ve kulaklık jack bölümünün içi kırıldı.
Sizce ne yapmalıyım.

Not: Servise götürdüm parçanın hiç bir yerde bulunamadığını ve istersek ses kartının değişe bileceğini söylediyer. 500 tl dediler ve bende değiştirmedim.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Resim url:http://f1207.hizliresim.com/z/p/9xbj8.jpg

9xbj8.jpg

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kulaklığın çalışmasını engellemiyorsa gerek yok o kadar para vermeye. Görünüm sorun olur dersen bilgisayarcılardan oraya uygun plastik parçasını bulup taktırabilirsin ya da takabilirsen kendin yaparsın.

Ilkım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben diyorum ki içerisede kırıldı kulaklığı takınca boşa düşüyor. normalde içeri oturması lazım. Bi yardım edin. Amaç görüntü değil kulaklık kullanmak istemem.
Yanlız usb ses kartlarını önermeyin istediğim performansı alamıyorum onlardan.

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu mu bulunamıyormuş?

JackA23150.jpg

oturma bakımından belki biraz değişik olabilir ama yapılamaz diye bir şey yok. garantiyi sonlandırmayacaklarsa yanında götür, yanlarındayken lehimi sen yap :)

Ilkım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=269283]O.Z.[/MENTION] Sağol herifler bunu bulamadı. bunu Nerden bulabilirim ?

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
elektronikçilerin çoğunda vardır bu parça.yanlış değilsem arızalı walkman tarzı şeylerden bile sökülüp parça olarak kullanılabilir.ama gerek yok çünkü çoğu elektrik elektronikçide vardır.çok kullanılan bir parça

cnrgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bütün stereo girişlerin ayakları aynı değildir. sony lerin ki daha farklı hurda bi sony nin anakartından sökülebilir.

fireblade73

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istanbulda iseniz kadikoy yazicioglu 1.kat Detay elektronik sorununuzu halledef

O.Z.

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yapmak istemiyorlar sadece. aman diyim evde açma bilgisayarı, daha 1 sene olmuş garanti falan kalmaz :)

Ilkım

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağolun ama gaziantepteyim. Burada parça bulsam sony yetkili servisi açsa yine garantiden çıkarmı?

cnrgngr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
servisler bu tür işlemleri yapmıyorlar. parça ve işçiliğin ikisininde kendilerinden olması gerekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraderim servisin ile düşersen yandın. garantinde devam ediyormuş. Servis çok pahalı yapar. sen en güzeli bir bilgisayarcıya götür elindeki arızalı laptoplardan uygun jakı bulup yerine lehimlemesini yapabilir. PC garantiden çıkar ama yapcak bişi yok daha az ödersin.