Kulaklığım Çalışmıyor

gameislife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bende bir kulaklık var, resmi aşağıda, bu kulaklığı Smart TV'me taktım çalıştı teledonumda çalışıyor MP3'lerde çalışıyor ama PC de çalışmıyor. bir yardım edin yahu çok lazım :/
Resim burada.

htcci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mikrofon girişine takıyor olmayasın ?

gameislife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:D Yok kulaklık girişinde ama olmuyor başka pc lerde oldu. Arkadaş dedi ki diriver yükle ee ben ne anlarım o işlerden :/

htcci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
senin o arkadaşın dediği heralde ses kartının driverı dır bide onu araştır istersen

gameislife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Realtek Acl662 Win7 32 bit yükledim kurdum oldu ama kulaklığı görmüyor Pc bide arka paneli denicem :/

gameislife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arka panalde kulaklık girişi yok :/ Hem ön panele takıyorum kulaklıktan cızırtılar geliyor. Arkadaki boş yerlere takıyorum ses yok ama öne takınca pc algılamıyor. Nasıl düzeltirim :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kulaklığım calısmıyor takarken realtek cıkıyordu şimdi cıkmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Kulaklığım Dünden Beri Çalışıyordu Ama Şİmdi Çalışmıyor Bi Yardım Edin Arkadaşlar . :((((

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Kulaklığım Dünden Beri Çalışıyordu Ama Şİmdi Çalışmıyor Bi Yardım Edin Arkadaşlar . :((((
arkadaşım aynısı benimde başıma geldi. yanlış realtek ses sürücüsü yüklemişsin. pc ile beraber gelen anakart cd si var ise onu kur. bende güncelleyim dedim. sonra görmemişti eskisine döndüm. doğru sürücüyü yüklemen gerek tıpkı ekran kartı gibi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yanlış realtek sürücü kurdun galba. pc ile gelen cd yi kur. düzelicek

partizan3407

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım büyük ihtimal realtek sürüsü yanlışyükledin uyumlu değil. benim de başıma geldi. kulaklık bozuk sandım araştırdım, uyumlu değil ise kulaklığı realtek görmüyor. pc ile beraber gelen cd var ise onu yükle yoksa anakart modelini vs öğren öyle kur.