Kulakık Tavsiye

8sret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar, ağırlıklı olarak fps oyunları oynuyorum. Yeni bir kulaklık alacağım. Şuan kafamdaki kulaklık sennheiser gsp 600. Bu kulaklıkla birlikte gsx 1000 almamı önerenler oldu. Gsp 600 kullanan varsa bilgi verebilir mi ? Bunun dışında şu modelde iyi diyebileceğiniz modeller varsa yazmanızı rica ediyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

ClumsyDoge

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence o kulakliga okadar para vermeye degmez steelseries artics 7 veya Logitech G933'e bakmani oneririm

Ben G933 kullaniyorum ve cok memnunum

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Kablosuz alacaksan Arctis 7, kablolu alacaksan Arctis 5 öneririm bir Arctis 5 kullanan olarak.

8sret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Professionel bir kulaklık iyi oyuncuysan zaten o kadar para verip kulaklık almaya değmez 50 liralık kulaklık kullanıp süper ses kasanlar tanıyorum ne globaller gördüm arctis 7 kablosuz olabilir ama sizin bahsettiğiniz wireless kulaklıklar 50 100 tl olan wireless kulaklıklarla performans kaybı yaşarsınız gaming ürünlerde steelseries razer ve logitech birinci sırada gelir madem o kadar para vereceksiniz steelseries arctis pro wireless hi-res veya razer tiamat 7.1 v2 incelemenizi tavsiye ederim..

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
O düşük fiyatlı ürünlerde geçerli 700-800 TL'lik bir üründe öyle bir kaybın olması mümkün değil. Zaten bir sürü yayıncı kullanıyor.

8sret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Professionel bir kulaklık iyi oyuncuysan zaten o kadar para verip kulaklık almaya değmez 50 liralık kulaklık kullanıp süper ses kasanlar tanıyorum ne globaller gördüm arctis 7 kablosuz olabilir ama sizin bahsettiğiniz wireless kulaklıklar 50 100 tl olan wireless kulaklıklarla performans kaybı yaşarsınız gaming ürünlerde steelseries razer ve logitech birinci sırada gelir madem o kadar para vereceksiniz steelseries arctis pro wireless hi-res veya razer tiamat 7.1 v2 incelemenizi tavsiye ederim..
Dostum mevzu ses kasmaktan ibaret değil. Asıl önemli olan sesin kalitesi ve kulaklığın konforu. Senin bahsettiğin kulaklıklar bi süre kullandıktan sonra kulakları ve kafayı rahatsız etmeye başlıyor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

O düşük fiyatlı ürünlerde geçerli 700-800 TL'lik bir üründe öyle bir kaybın olması mümkün değil. Zaten bir sürü yayıncı kullanıyor.
Asusun yeni kulaklıkları da dikkatimi çekiyor.

Son düzenleme:

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Razer tiamat en konforlu kulaklıklardan biri steelseries arctis pro arkadaşımda var saatler oyun oynar hiç kulaklıktan şikayetini görmedim yine tercih senin ayrıca her kulaklık bir süre sonra rahatsız etmeye başlar..

8sret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Razer tiamat en konforlu kulaklıklardan biri steelseries arctis pro arkadaşımda var saatler oyun oynar hiç kulaklıktan şikayetini görmedim yine tercih senin ayrıca her kulaklık bir süre sonra rahatsız etmeye başlar..
ama 50 - 100 lira bandındaki kulaklıklar çok daha erken eder.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Ucuz olanlar zaten kafa bandı kulaklık süngerleri iyi olmuyor ağır oluyor kulaklık fiyat yükseldikçe donanım iyileşiyor konfor yükseliyor..

8sret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Ucuz olanlar zaten kafa bandı kulaklık süngerleri iyi olmuyor ağır oluyor kulaklık fiyat yükseldikçe donanım iyileşiyor konfor yükseliyor..
Bende o yüzden bahsettiğim fiyatlarda almayı düşünüyorum dostum.

Logithx

Profesör
Reaksiyon puanı
2,104
Benim bahsettiğim ürünler zaten markaların en üst düzey ürünleri o yüzden önerdim razer tiamat'ı bir süre kullandım ondan önerdim steelseries arctis pro'yu arkadaşım kullandığı için önerdim gsp hakkında bişey söyleyemem ama fiyatına bakıldığında o cihazda üst düzey bir ürün olduğu belli oluyor burda tercih edecek kişi sensin ses kalitesi olarak bu ürünler kalitelidir artık görüntüsüne bakarak felan sana daha güzel beleni tercih edersin..

8sret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Benim bahsettiğim ürünler zaten markaların en üst düzey ürünleri o yüzden önerdim razer tiamat'ı bir süre kullandım ondan önerdim steelseries arctis pro'yu arkadaşım kullandığı için önerdim gsp hakkında bişey söyleyemem ama fiyatına bakıldığında o cihazda üst düzey bir ürün olduğu belli oluyor burda tercih edecek kişi sensin ses kalitesi olarak bu ürünler kalitelidir artık görüntüsüne bakarak felan sana daha güzel beleni tercih edersin..
Eyvallah. Teşekkür ederim

deter1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Reis direk çok kullanıcaksan al bir Hyperx Cloud 2 eğer oyun için düşünüyorsan kulağı olan adam benim düşüncem bütün kulaklıklarla duyar önemli olan rahat olması istersen dış görünüşüde çok güzel çantası harika her yere götürüyorum kullanmasam bile yanımda duruyor farklı bir havası var maddi şekilde sıkıntı yaşamıycaksan kesinlikle almanı tavsiye ederim :)