Merhaba canlı dersler ve aynı zamanda oyun için bir kulaklık almayı düşünüyorum kulakiçi bir kulaklık düşünüyorum kulaklığın mikrofonu iyi olması gerekli ses kaliteside iyi olması gerekli bütçem 120 TL önerilerinizi bekliyorum
Buna bakabilirsiniz.Merhaba canlı dersler ve aynı zamanda oyun için bir kulaklık almayı düşünüyorum kulakiçi bir kulaklık düşünüyorum kulaklığın mikrofonu iyi olması gerekli ses kaliteside iyi olması gerekli bütçem 120 TL önerilerinizi bekliyorum
Pardon sonradan farkettim.Kulak içi demiş
Şahsn kulak içi kulaklar arasında pek bi fark göremiyorum ben çoğunda tek fark mikrafon
Hemde kablosuz rahat olur
Kablosuz kulaklıklarda oyunlarda ses gecikmesi oldugu için kablosuz pek tercihim deyilXiaomi Redmi Airdots S TWS Bluetooth Kulaklık | Trendyol
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hemde kablosuz rahat olur
kalitesiz kullanıyorsundur belki bazı e sporcular kulak içi kullanıyorKablosuz kulaklıklarda oyunlarda ses gecikmesi oldugu için kablosuz pek tercihim deyil
Çok kaliteli degildi evet ama kalitelilerse çok pahalı kalitelileti 1000 TL civarıkalitesiz kullanıyorsundur belki bazı e sporcular kulak içi kullanıyor
Arkadaşımda Airdots S modeli var ses gecikmesi oluyor ses gecikmesi sadece üst seviye kulaklıklarda olmuyorAttığım kaliteliydi ses gecikmesi olacağını düsünmuyirum
Bu Kulaklık İyi Ben 30 a Almıştım Şuan 50 tl Alalı 10 Ay Oldu Hala Kullanıyorum Oyun İçin İdare Eder Ama Günlük İşlerde Çok Rahat Kullanırsın Tavsiye EderimMerhaba canlı dersler ve aynı zamanda oyun için bir kulaklık almayı düşünüyorum kulakiçi bir kulaklık düşünüyorum kulaklığın mikrofonu iyi olması gerekli ses kaliteside iyi olması gerekli bütçem 120 TL önerilerinizi bekliyorum
Bende bu kulaklığı düşünüyordum kulaklıktan yana bir şikayetiniz var mıBu Kulaklık İyi Ben 30 a Almıştım Şuan 50 tl Alalı 10 Ay Oldu Hala Kullanıyorum Oyun İçin İdare Eder Ama Günlük İşlerde Çok Rahat Kullanırsın Tavsiye Ederim