buroodriver
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
Arkadaşlar merhaba.Bugün bir gece kulübünde konsere gittim.Etkinlik 4 saat sürdü ve ben sahne dibindeydim ayrıca kolonlara çok yakındım.(arada bir kulak zarımın titrediğini hissettim,hani birisi kulağınızın içine bağırırda bir titreşim hissedersiniz ya o his ).Mekan kapalı mekandı ayrıca açıkcası gürültülü bir konser için pekte uygun değildi.Daha çok akustik bir mekandı ama konser metal müzik konseriydi.Etkinlik 4 saat sürdü ancak 4 saat boyunca sürekli şarkı çalınmadı.Her şarkı arası ortalama 4-5 dk mola verildi.
Şimdi arkadaşlar böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mı ? Sorunum nedir ? Ayrıca yarın geçmezse hastaneye gitmek istiyorum ancak randevum yok yarına ve şuan randevular dolu.Eğer acile gidersem acilin kulak/burun/boğaz servisi var mı ayrıca sonuçta ölümcül bir durumum yok beni kabul ederler mi ?
Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar
Şimdi arkadaşlar böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mı ? Sorunum nedir ? Ayrıca yarın geçmezse hastaneye gitmek istiyorum ancak randevum yok yarına ve şuan randevular dolu.Eğer acile gidersem acilin kulak/burun/boğaz servisi var mı ayrıca sonuçta ölümcül bir durumum yok beni kabul ederler mi ?
Yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar