Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ciddi değilim, dikkati bir yere çekmek istedim, demek istedigim: karikatürlerde cinselliği ve küfürü ön plana çıkaracak kadar açık ve küfürlü karikatürler veriliyo,
bunlara biri dur demiyor, ama fıkra içersinde bir kelime geçtigi zaman editleniyor , ikiside eğlence amaçlı ikiside komik ohalde neden karikatürler silinmiyor.
karikatüre serbestse bizde küfürleri resimli yapıp ekliyelim
hı laf banaymış yani o karikatürlerdede küfür olduğu gibi yazılmıyor ki harfleri fln değişik veriliyor.. ztn kfr etmek isteyen araya noktalamasını koyup herhangi bir konuda da ediyor buna çok rastladım.
[MENTION=105805]clients[/MENTION] çok gizli bir mesaj vermişsin Şahsen bu kadar şeyin olduğunu çıkaramadım Genel de karikatürü çizen kendince edit yapıyor, Ben forum da açık açık küfürlü bir karikatüre rastlamadım.
bir fıkrada eğlence amaçlıdır fıkranın olmazsa olmazlarındandır küfür ve belaltı, yani ozaman bu fıkra içersinde mınakoyim yazabiliriz. fıkra ile karikatür aynıdır biri resimli biri yazı ile anlatmış : ))))