- Reaksiyon puanı
- 16,127
çoğu tavukta uçtuğunu sanıyor.
Overclock yapsalarmış ya ne güzel daha hızlı koşardınızBen de küçükken overclock makinesi ayağınıza geldi diye geçen arabaları duyunca ayağımı kesip overclock yapacak diye zannedip ayağımı geri çekip kaçıyordum çok korkuyordum ?
•Cpu ile işlemcinin farklı şeyler olduğunu sanıyordum. Bir keresinde kuzenimin bilgisayar kasasını açmıştık. Temizleyelimde hızlansın diye. İçindeki iki rami aldım elime -çok biliyorum ya- dedim bak bu ram buda cpu. Neyse takmaya çalışıyorum oturmuyor. İyi kötü toparladık kapattık. Power tuşuna bastık ve bir koku... Allah rahmet eylesin.
• Psu'nun ram gibi birşey olduğunu sanardım.
Offff çok cahilmişim![]()
Şirinler konusunda yalnız değilsinKüçükken uslu durursam şirinleri görebileceğimi sanırdım. Birde ne zaman para istesem paracı öldü derlerdi bende paracının öldüğünü sanıp istemezdim![]()
Bende kıyametin kopmasından çok korkardim. Bizim mutfak doğuya bakardı. Bende her gün sabah güneş doğudan doğuyor mu diye bakardım...3. sınıfta falandım, öğretmenimiz okulun bayrak direğini göstererek eğer bir gün bayraklarımızın indiğini görürseniz bilin ki ülkeye düşmanlar saldıracaktır demişti.O gün çok korkmuştum artık paranoyaklaşmıştım her okula gelişimde bayrak yerinde mi diye bakardım.Bazı özel günlerde bayrak yarıya inerdi tamamen indiricekler diye çok korkardım.Bir gün bayrağı yıkamak için indirmişlerdi.Okula geldiğimde bayrak yoktu çok korkmuştum düşmanlar saldıracak bize falan sanıyordum meğer hiçbir şey olmadı.![]()
oda bişeymi babamım 1 hafta verdiği projeyi silmiştimOkuma yazma bilmezdim.Her masaüstündeki logolara basardım.
Ne zaman bunu yapmayı bıraktın diye sorarsanız fifayı silmişim ondan yediğim dayaktan sonra ?
Şimdi olsa neyse internet var şimdi de eskiden kasayı götürürdü ??oda bişeymi babamım 1 hafta verdiği projeyi silmiştim
doğruŞimdi olsa neyse internet var şimdi de eskiden kasayı götürürdü ??
Megas XLR bende çok severdim bunu.Küçükken bazen kendimi çizgi film karakterleri yerine koyardım daha doğrusu Cartoon Network'daki çizgi filmlerdeki karakterler gibi hareketler yapardım. Bir robot vardı robotu bir şişman çocuk yönetiyordu ve onun yanında birisi ve robotta arka koltukta oturan birisi daha vardı. Ama çizgi filmin adı Transformers değildi. Bu çizgi filmi hatırlayanınız var mı?
ajfmoakemfpafm ben hala ole sanıomŞunun kalbi delikmis dediklerinde kalbinin ortasında kocaman bi delik var olduğunu sanirdim halbuki çok farklı bir şeymiş