_FAUST_
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 1,612
İyi güldüm ya.Ben küçükken boğalara özendiğimden öğretmenimin karnına kafa atmıştım adam 1 hafta gelmemişti...
İyi güldüm ya.Ben küçükken boğalara özendiğimden öğretmenimin karnına kafa atmıştım adam 1 hafta gelmemişti...
İşin diğer tarafı adam hiç gelmedi. Belki bazılarınız yapmıştır. Böyle 23 Nisan için dans etme şeysileri falan için bir öğretmen olur, onlardan işte. Sonrasında çok gıcık bir herif geldi sen oynayamıyorsun yok sen şişmansın yok uzunsun kanser etti beni, bende çıktım tabi ``Banane lan senimi çekicem?!`` edasıyla.İyi güldüm ya.![]()
Robotun adı Vegas'tı dimi hocam?Küçükken bazen kendimi çizgi film karakterleri yerine koyardım daha doğrusu Cartoon Network'daki çizgi filmlerdeki karakterler gibi hareketler yapardım. Bir robot vardı robotu bir şişman çocuk yönetiyordu ve onun yanında birisi ve robotta arka koltukta oturan birisi daha vardı. Ama çizgi filmin adı Transformers değildi. Bu çizgi filmi hatırlayanınız var mı?
Hatırlamıyorum ama Optimus Prime'a benziyordu galiba.Robotun adı Vegas'tı dimi hocam?![]()
O bir şey mi ? Ben küçükken ezan okuyan imamın dayım olduğunu düşünürdüm. Sesi hiç benzemezdi ama nedense her ezan okunuşunda aklıma beyaz giysiler giymiş dayım gelirdi.Küçükken babamın patronunu Acun Ilıcalı sanardım o derece benziyordu![]()
XM8`li bir şeydi. Bir kız vardı turuncu kafalı. Bir tanede işsiz vardı elinde ne zaman görsem bir lolipopKüçükken bazen kendimi çizgi film karakterleri yerine koyardım daha doğrusu Cartoon Network'daki çizgi filmlerdeki karakterler gibi hareketler yapardım. Bir robot vardı robotu bir şişman çocuk yönetiyordu ve onun yanında birisi ve robotta arka koltukta oturan birisi daha vardı. Ama çizgi filmin adı Transformers değildi. Bu çizgi filmi hatırlayanınız var mı?
Küçükken bazen kendimi çizgi film karakterleri yerine koyardım daha doğrusu Cartoon Network'daki çizgi filmlerdeki karakterler gibi hareketler yapardım. Bir robot vardı robotu bir şişman çocuk yönetiyordu ve onun yanında birisi ve robotta arka koltukta oturan birisi daha vardı. Ama çizgi filmin adı Transformers değildi. Bu çizgi filmi hatırlayanınız var mı?
evet o dönemleri hatırlıyorum , kartpostalları vardı hatta o 'hanımefendinin' bende derdim bu kadın hiç üşümez mi..Küçükken " O şimdi asker " şarkısında ki " canı neler ister? " cümlesinde askerin canı baklava, yemek falan ister diye düşünüyordum büyünce anladım ki o öyle değilmiş![]()
Bende iyi akşamları yakşamlar diye biliyodum çok mantıksız bir kelime diyordumdelikanlıyı anlı delik olarak anlıyordum deli kanlı olarak değil delik anlı. ayrıca allaha ısmarladığı alasmaladık diye biliyordum daha ne rezillikler
Baya mantıksız bir kelime hemdeBende iyi akşamları yakşamlar diye biliyodum çok mantıksız bir kelime diyordum
Ben küçükken boğalara özendiğimden öğretmenimin karnına kafa atmıştım adam 1 hafta gelmemişti...
Bende Alanyayı antalyayla karıştırıyordum.Küçükken Almanya'yı Türkiye'de bir şehir,
Antalya'yı ise bir ülke sanıyordum![]()
KesinlikleKüçükken işe girebilmek için para veriliyor sanıyordum.![]()