Küçükken Salak mıydınız?

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Arkadaşlar biraz önce 11 yaşımda falan yyaptığım konuşmalara baktım çok salakmışım acaba bu durum sadece bende mi var? Yoksa her kez mi böyle çözemedim. ?

hasanmerkit

Asistan
Reaksiyon puanı
212
Ben 7-8 yaşımdayken bir cdye "Kantır" yazıp bilgisayara takmıştım ve Counter-Strike açılmasını beklemiştim. :D Sebepsizce bunu hatırladım :D

Sfatihmehmed

Asistan
Reaksiyon puanı
271
Övünmek gibi olması ama ben konuşunca büyükler susuyormuş küçükken. ??

Reaksiyon puanı
10,549
Fark ettim ki ben hala salağım. :rolleyes:
Ahsahaj yok estağfurullah sadece dolandırıcı konularının hepsini okumuş oldum bir de babanla olan diyaloglarina denk geldim ?
Ben her önceki sene aptal olduğumu düşünüyorum. Tecrübe kazandikca bir şeyler öğrendikce böyle oluyor sanirim

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Aman aman bu salak halinse???

Reaksiyon puanı
10,315
Açtığın konulara hayranım ??
Fark ettim ki ben hala salağım. :rolleyes:

Vallahi şu iki yoruma da hayran kaldım. :D

Yalnız!
O salaklık zannettiğin sözlerde konuşmalarda hinlik yoktu, cinlik yoktu. Kalbin saftı, temizdi, günahsızdı.
Şimdi kendini çok uyanık zannediyorsun ya, o çocukluğundaki doğruluk, dürüstlük vs. bugün var mı? Zannetmiyorum! Çünkü o berraklık bugün hiç birimizde yok.

O yüzden peygamberimiz çocuk ölenlerin direkt cennete gittiğini buyurur. İsterse kafir çocuğu olsun. Çünkü dediğim gibi günahsızdır onlar.

Ama senin haklı olduğun bir yer var, bugün çocuklar kadar kalbi saf ve temiz olan kim varsa zaten SALAKLIK ile suçlanmıştır! :)