Küçük Ekranlı Telefon Önerisi

karnext

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar yakın zamanda bir konu açmıştım. Burada z3c hakkında konuşmuş ve karar vermiştik. Bu sırada dolaşırkan Galaxy Alpha yı gördüm . Bu Sefer de kafam bu ikisi arasında kaldı. Galaxy Alpha nın fiyatının biraz daha ucuz olması beni düşündürüyor. Sizce Hangisi yada 5 inch den küçük başka telefon önerisi olan var mı ?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Z3 compact varken galaxy alpha almaya gerek yok. Her yaniyla süper bir cihaz, düsünmene bile degmez.

alprnx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
alpha ile batarya sıkıntısı yaşayabilirsin.Gerçi z3c varken bunları konusmamıza gerek yok

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar yakın zamanda bir konu açmıştım. Burada z3c hakkında konuşmuş ve karar vermiştik. Bu sırada dolaşırkan Galaxy Alpha yı gördüm . Bu Sefer de kafam bu ikisi arasında kaldı. Galaxy Alpha nın fiyatının biraz daha ucuz olması beni düşündürüyor. Sizce Hangisi yada 5 inch den küçük başka telefon önerisi olan var mı ?
z3c varken alpha alınmaz.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Z3c tam bir performans telefonu. 720p ekran snpdrgn 801e hiç yük olmuyor. Pil konusunda sony en iyi şuan. Kasası metalin üzerine plastik kaplamayla çok saglam bir hal almış. Arkasının da cam olmasi oldukca premium bir his veriyor. Kamer performansini z3 ve z3c modelinde daha iyi bir hale getirdi ve parasinin hakkani veren bir cihaz. Alpha yla kiyasladigin zaman z3c almak daha iyi bir tercih olur.