Kucuk bir problem

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadasladr yabanci bir siteden 7260 indirdim tek parca. Dvy ye kaydetmeden setup.exe den (e) ye kurdum c vista var orjinal. win7 iyi calisiyor. yalniz internetteki chah va ounun sitelerine (mynet chat, facebook okey oyunu, gibi yerlere giremiyorum. java ve adop flas player indirdim. ie, opera, firefox, chrome hepsi ile denedim olmuyor . bir caresi var mi?

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Torrent teki Win7 Sürümleri Sorunlu olabiliyor .

microsoftun kendi Sitesindeki Sürümleri kullan derim.!

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
RC 7000 de de ayni problem vardi onun icin sildim

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
iyi de zaten hepsi ilk önce torrentten çıkıyor piyasaya. niye öyle bir sorun yaptığı hakkında fikrim yok fakat bende şuan kullanıyorum ve hiç bi sorun yaşamıyorum. cikcik.com oyunlarında mynete de giriyor

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
iyi de zaten hepsi ilk önce torrentten çıkıyor piyasaya. niye öyle bir sorun yaptığı hakkında fikrim yok fakat bende şuan kullanıyorum ve hiç bi sorun yaşamıyorum. cikcik.com oyunlarında mynete de giriyor

Torrenttekilerin Çoğu Virüs Entegreli Sonuçta Açık Bir İşletim Sistemi .! Versiyon aldatmacısına maruz kalabilirsiniz . O Yüzden Microsoft Sitesindeki en son sürümü Kullanmanı şiddetle tavsiye ederim . Torrentte illegal bir olay Bununda Farkındasın zaten .!

HypeRcoDe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben ise tamamen söylediklerine karşıyım. zaten birşeyin betasını kullanıyorsan bütün sorumluluğu almışsındır demektir bu yüzden virüs version aldatmacası bunları kabul etmiş oluyorsun zaten bu yüzden de maruz kalmak gibi bir durum söz konusu olmuyor. ayrıca torrentin illegal olup olmadığı tartışılır yerine göre legal yerine göre illegal bir durumdur. eğer ki resmi olarak illegal olsaydı bilinen bütün torrent portları kapatılarak bunun önüne geçilmeye çalışılırdı.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Arkadasladr yabanci bir siteden 7260 indirdim tek parca. Dvy ye kaydetmeden setup.exe den (e) ye kurdum c vista var orjinal. win7 iyi calisiyor. yalniz internetteki chah va ounun sitelerine (mynet chat, facebook okey oyunu, gibi yerlere giremiyorum. java ve adop flas player indirdim. ie, opera, firefox, chrome hepsi ile denedim olmuyor . bir caresi var mi?

Sisteminde Java adına ne varsa kaldırıp;

62__java.png
Java Runtime Environment 1.6.0.14

Sun Microsystems - 15.50MB (Freeware)

Download
Latest Version
15.50MB

Adresinden indirerek kurabilir misin?​