Kronik Sorunu Olmayan Telefon Önerisi

usescrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba. Ben bir yıldır Zenfone 2 kullanıyorum ve 6 kez garantiye gitti cihaz. Ben de sorunlarından bıktım ve yeni telefon almak istiyorum ancak bozulmasın kronik sorunu olmasın istiyorum. G4 almak istedim ghost screen sorunu varmış. G5 almak istedim bootloop sorunu varmış. Telefondan tek beklentim kameraları ve kamera lensleri iyi olsun. Iki bine kadar da limitim var. Bana kronik sorunlarla uğraştırmayacak bir cihaz önerin lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Arkadaşlar merhaba. Ben bir yıldır Zenfone 2 kullanıyorum ve 6 kez garantiye gitti cihaz. Ben de sorunlarından bıktım ve yeni telefon almak istiyorum ancak bozulmasın kronik sorunu olmasın istiyorum. G4 almak istedim ghost screen sorunu varmış. G5 almak istedim bootloop sorunu varmış. Telefondan tek beklentim kameraları ve kamera lensleri iyi olsun. Iki bine kadar da limitim var. Bana kronik sorunlarla uğraştırmayacak bir cihaz önerin lütfen. Şimdiden çok teşekkür ederim.
S6 Edge veya Note 5 İthalaci garantili alabilirsin

usescrt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S6 Edge veya Note 5 İthalaci garantili alabilirsin
Note 5'in hafıza kart girişi yok. Zenfone 2 bi kere birden kapandı ve içindeki tüm verilerim gitti. Bu nedenle sdcard girişi olan bi cihaz istiyorum aslında.

yunuss96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar note 4 olabilir biraz geride kalir fakat ekonomik olarak hemde kronik bir sorunu yok diye biliyorum

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Benim bildiğim bootloop//ghost screen problemleri G4'ün eski serilerinde yani 505 506 serilerinde. Ama 4 ile başlayan seriler sorunsuz.

G5te ise şöyle durum var. Parlaklık ayarında bir dengesizlik oluyor sorunlu cihazlarda. Ve ghost screen burada da devam ediyor ne yazık ki.

Önerilecek iki cihaz kalıyor o da Note 5 ile P9.