Kriz Polat Alemdar'ı işsiz bıraktı

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Ekonomik kriz sonunda Polat Alemdar’ı da işsiz bıraktı. Polat Alemdar kendisine yeni kanal arıyor...
Televizyon dünyasının fenomeni "Kurtlar Vadisi" TNT’den ayrıldı. Yeni dönemde küçülme politikasına giden TNT, yayın bütçesinin nerdeyse yarısı olan Kurtlar Vadisi ile sözleşmesini uzatmadı.
Bu ani karar yapımcı PANA Film'i de zora soktu. Yeni yayın dönemişnde zam bekleyen PANA Film, bu ani kararla şaşkına döndü.

Yeni filmler için yatırım yapam Pana Filmciler karşılarına çıkan bu ani karardan sonra, nakit akışları aksayacağı için, şimdi kara kara ne yapacaklarını düşünüyor.

kriz_polat_alemdari_issiz_birakti_h877676.jpg

Haber sonrası Pana Film'in açıklaması ise şöyle;

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin TNT ile devam etmekte olan sözleşmesi 10 Haziran 2012 tarihinde sona erecek.
Kurtlar Vadisi’nin 10. yılında hangi kanalda olacağı Haziran ayında belli olacak.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

kaynak

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Benim tahminim kesinlikle Star da olacak...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Zaten sıkmaya başlamıştı fırsat bu fırsat bitirsinler kurtulalım :)

TurKCodeX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TNT, yayın bütçesinin nerdeyse yarısı olan Kurtlar Vadisi ile sözleşmesini uzatmadı TNT bütçesi ne kadar acaba:clap:​

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
İyice bunlarda işin cılkını çıkardılar bi hafta var bi hafta yok ne bu böyle ya resmen saçmalık adam gibi bi kanalda yeni sezona

başlar umarım... Atv olursa iyi olur HD izleriz hiç değilse....

kometa

Asistan
Reaksiyon puanı
5
bu nasıl bı dızı anlamadım 10 yıl oldu 1milyon kişi öldü 3 kişi ölmedi dizi de para harcamamak için elinden geleni yapıyolar insan bi araba patlatır bı atrakson yapar paranın dıbıne vurdular bı aksıyon yok bu kadar uzun sürmesi mucize

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
doğuş grubu kurtlar vadisini yayınlamak istemeyecektir. star almaz. atv fazlsıyla iktidar yanlısı olmaya başladı. kurtlar vadisi gibi bir diziyi yayınlaaycaklarını sanmıyorum. kanal d zaten almaz. geriye show tv kalır. muhteşem yüzyıldan sonra o seviyede dizileri kalmadı. belki alırlar.

Reaksiyon puanı
31
doğuş grubu kurtlar vadisini yayınlamak istemeyecektir. star almaz. atv fazlsıyla iktidar yanlısı olmaya başladı. kurtlar vadisi gibi bir diziyi yayınlaaycaklarını sanmıyorum. kanal d zaten almaz. geriye show tv kalır. muhteşem yüzyıldan sonra o seviyede dizileri kalmadı. belki alırlar.
Show'da suskunlar var bakarsın fox bir süpriz yapar :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kurtlar vadisi pusu tekrar yuvaya döndü diye show reklama başlar yakında :P

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Show da olmaz. Bir kanala bir dizi yeter.

Film çip gibi ortada kaldı. Böyle giderse

İzmir KordonTV yayınlar artık. Aynı anda İmbatFM'den sesli yayın.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Show tv olmaz artık çünkü show un yayın anlayışı çok değişti.. Kadınları giydirip evleri süsleyip duruyorlar.. KVP ile Show tv nin yayın anlayışı çok ters.. Doğuş grubu star tv yi alarak ilk etapta bişeyler yapmaya çalıştı.. Eylül ayında ise kendilerinin dediğine göre çok daha farklı bi Star tv olacakmış buda demek oluyorkii KVP yu kesinlikle transfer etmeye çalışacaklardır.. Diğer kanallarda bu diziyi almak için ben bi ışık göremiyorum.. KVP çok kazandıran bi yapım ama aynı zamanda çok pahalı bi yapım.. Yani parayı veren düdüğü çalıyor..

Birde atv nin bu yıl el değiştireceği söyleniyordu.. ATV yi safdışı edebiliriz..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kurtlar Vadisi Pusu Kendi Gününde FLASH TV 'de :D

Polat Memati Abdül halay çekerler her hafta :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
TNT vadinin boşluğunu ömer çelakıl ile doldurur artık. :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Samanyolu alacak Alemdar Namaza başlayacak :D

SoLidBurn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samanyolu alacak Alemdar Namaza başlayacak :D

Samanyolu zihniyetini anlıyorum da bu senin zihniyetin nedir arkadaş? Namaz samanyolunun tekelinde midir? Yapmayın etmeyin düzgün düşüncelerinizi absürt kelimeler ile ifade etmeyin..

KVP kanalsız kalmaz. Gerekirse kendi kanallarını kurarlar..

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Samanyolu zihniyetini anlıyorum da bu senin zihniyetin nedir arkadaş? Namaz samanyolunun tekelinde midir? Yapmayın etmeyin düzgün düşüncelerinizi absürt kelimeler ile ifade etmeyin..

KVP kanalsız kalmaz. Gerekirse kendi kanallarını kurarlar..

Namaz zaten sadece CÜMAATE Farz, arkadaşlar öyle biliyorlar ne yapacaksın...

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bu kadar çok izlenen bir dizi ve oyuncu için şaşırtıcı bir başlık.

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Polat Alemdar İşsiz Mi Kaldı :):) Heh Güldürmeyin Beni Ya Adam Zaten Paranın Gözüne Gözüne Vurdu Daha Ne Kadar Kazansın :):)

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bitsin artık hep aynı şeyler sıkıcı bir dizi oldu bir zamanlar bakardım Muro falan varken öle öle Türkiyede oyuncu kalmadı yani .

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
işçi çıkartıyorlar kriz fena vurmuş. (bkz memati:) )