Kredi kartsız alışveriş

Kredi kartsız online alışveriş

• Kullanılan toplam oy
    10

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar online alışveriş hakkında pek bir bilgim yok size birkaç sorum olacak.
1.bu en önemli soru mesela bimeks'den bir ürün aldığımda kredi kartımın olması gereklimi?yani adam kargoyu getirdikten sonra kapının önünde parası neyse veremiyormuyuz nakit olarak? bunu merek ediyorum
2.bazı sitelerde nakit olarak veriliyor ama bu sitelerde pek güvenilir değil vatan,teknosa,bimeks vb. yerlerden hangisinde kredi kartsız alışveriş yapabiliriz.
dediğim gibi online alışveriş hakkında pek bir bilgim yok.Teşekkürler

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ödeme şeklinde, kapıda ödeme seçeneği varsa öyle ödeyebilirsin. Yoksa, nakit ya da kredi kartına taksit.

Evkur'da var, kredi kartsız aylık taksit şeklinde alabilirsiniz. Ama fiyatın üstüne biraz ekliyorlar.

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ödeme şeklinde, kapıda ödeme seçeneği varsa öyle ödeyebilirsin. Yoksa, nakit ya da kredi kartına taksit.

Evkur'da var, kredi kartsız aylık taksit şeklinde alabilirsiniz. Ama fiyatın üstüne biraz ekliyorlar.
hmm anladım demekki bimeks'den alabilirim

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
1-Bimeks'te Kapıda Ödeme Seçeneği olmadığı için ödeme yapamazsınız.
2-Eğer Kredi Kartı olarak ödeme yapmak istemiyorsanız Havale olarak ödemenizi gerçekleştirebilirsiniz. Vatanbilgisayar, Teknosa, Bimeks gibi sitelerde kredi kartı veya havale gibi seçeneklerle ödeme kabul ediliyor.

Biranicin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Soru ve başlık biraz karışık olmuş kredi kartsız alışveriş denilince akla senetli taksitli alışveriş geliyor.
Sanırım senin sormak istediğinde kart olmadan internetten de sipariş verilebilir mi. Kapıda ödeme en son bildiğim kadarıyla bahsettiğin vatan,teknosa,bimeks vb firmalarda yok, kapıda ödeme bu firmalar için ek bir gelir değil zaten risk olacak masraf vs gerek yok zaten mağazaları var
Diğer tanınmamış firmalardan da alma konusuna gelirsek ben çok uzun süredir alıyorum, hepsiburada dan sürekli alırım, ufak firmalardan da sık sık alırım problem yaşamadım. Yani vatan da inanılmaz problem yaşadım tövbeliyim daha alışveriş yapmam o derece ama ufak firmalar da öyle sıkıntım olmadı. Firma yorumlarını oku ama karşılaştırma sitesi şikayet sitesi falan değil onlar yalan yorumlar site yönetimi bile yazabiliyor forumları oku çünkü oralarda kullanıcılar deneyimlerini yazıyor.

1987

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Kredi kartsız ödeme yaparım..