Kredi Kartı için İş Telefonu Numarası

Modteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle ben bir kredi kartı istedim gençler için iş numarası istiyorlar yardımcı olacak arkadaş varmı serbest çalışıyorum gelirim 1200 ama iş numarası yok ustayım nasıl alırım iş numarası bana biri yardım etsin konum aydın kuşadası söke güzelçamlı hepsi olur lütfen parası verilecektir arkdaşın

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Arkadaşlar öncelikle ben bir kredi kartı istedim gençler için iş numarası istiyorlar yardımcı olacak arkadaş varmı serbest çalışıyorum gelirim 1200 ama iş numarası yok ustayım nasıl alırım iş numarası bana biri yardım etsin konum aydın kuşadası söke güzelçamlı hepsi olur lütfen parası verilecektir arkdaşın

İş numarası nedir yahu öyle bir zorunluluk yokki

Modteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanmıyorum kimsenin kendini riske edeceğini. Bir numara salla gitsin bence.

korkum o ki bunlar numarayı arasın hocam risk yok ki bunda evet çalışıyor diyecek ararsa bu kadar wep üzerinden çalışıyorum dedim tek kelimeye bakar risk taşımaz bence beni saat 5te arayacaklar bir çare bulamasam vermezler kartı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanmıyorum kimsenin kendini riske edeceğini. Bir numara salla gitsin bence.

korkum o ki bunlar numarayı arasın hocam risk yok ki bunda evet çalışıyor diyecek ararsa bu kadar wep üzerinden çalışıyorum dedim tek kelimeye bakar risk taşımaz bence beni saat 5te arayacaklar bir çare bulamasam vermezler kartı

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Olsun yinede kredi kartı için iş yeri numarası mecburi değil ki...

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Senin işin kendi işin değilmi? Kendi cep telefonunu ver yeter. Hem iş, hem özel, aynı numara. Gerçek neyse o.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
hocam arayana ne dememi önerirsiniz net bir cevap yada eski numaramı versem kullanımda değil ararlar mı acaba
Aramazlar ancak bankanın prosedürüne göre örneğin hesabınızda şüpheli işlemler yapıldı veya banka size acilen ulaşması gerek v.s. o kapalı numarayı aralarsa size ulaşamazlarsa sadece sorumluluk kabul etmezler. Örneğin oldu ki hesabınzıdaki paraları yüklü bir miktar aniden çektiniz banka teyit veya uyarı için o ulaşılmayan numarayı arar ve size ulaşamazsa bankanın sorumluluğu ortadan kalkar. Ticari kredi kartı mı alıyorsun bireysel mi ben onu anlayamadım ?

Modteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin işin kendi işin değilmi? Kendi cep telefonunu ver yeter. Hem iş, hem özel, aynı numara. Gerçek neyse o.

hocam öncelikle bu güzel cevabınız içi teşekkür ederim

kendi numaramı aradılar kendi numaramı söylersem sıkıntı olurmu sizin dediğinizi diyeceğim

Aramazlar ancak bankanın prosedürüne göre örneğin hesabınızda şüpheli işlemler yapıldı veya banka size acilen ulaşması gerek v.s. o kapalı numarayı aralarsa size ulaşamazlarsa sadece sorumluluk kabul etmezler. Örneğin oldu ki hesabınzıdaki paraları yüklü bir miktar aniden çektiniz banka teyit veya uyarı için o ulaşılmayan numarayı arar ve size ulaşamazsa bankanın sorumluluğu ortadan kalkar. Ticari kredi kartı mı alıyorsun bireysel mi ben onu anlayamadım ?

bireysel kart hocam bonus genç sorumluluğu kabul ediyorum

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Hiç bir sorun olmaz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
hocam öncelikle bu güzel cevabınız içi teşekkür ederim

kendi numaramı aradılar kendi numaramı söylersem sıkıntı olurmu sizin dediğinizi diyeceğim

bireysel kart hocam bonus genç sorumluluğu kabul ediyorum
Genç kartta ne işyeri telefon numarası hocam asla mecburiyet yok. Ziraat genç kart var bende o daha avantajlı. Kredi kartında hiçbir vergi yok faiz yok. Onu tavsiye ederim. Nasıl oluyorsa maximum kart diye geçiyor alışverişlerde.

Modteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç bir sorun olmaz.

tamam o zaman hocam öğrenci değilim ama sıkıntı olur mu sizce ?

Genç kartta ne işyeri telefon numarası hocam asla mecburiyet yok. Ziraat genç kart var bende o daha avantajlı. Kredi kartında hiçbir vergi yok faiz yok. Onu tavsiye ederim. Nasıl oluyorsa maximum kart diye geçiyor alışverişlerde.

bonus eğer alamasam şansımı denerim hocam teşekkürler öğrenci olmak gerekiyomu

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
İş telefonu istediklerine göre sana öğrenci kartı vermeyecekler. Öğrencilerin bir iş yeri olmaz.

Modteam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öğrenci olmak gerekiyor sanırım ama net bilgim yok. Tapatalktan bildirimler kapalı alıntıları programa girince görebiliyorum. O yüzden cevaplar gecikebiliyor.

hocam öğrenci olmak gerekmiyor banka dedi ama bunu da ekledi 18-25 yaş arası herkes alabilir tek sorun iş numarası istiyor kendi numaramı verecem vermezlerse yapıcak bir şey yok